Toma: „Sunt disperat! Ne vom duce la biserică”

Echipa de baschet a Craiovei s-a întărit în această vară, însă pare urmărită de blestemul accidentărilor. Astfel, la începutul sezonului este puțin probabil ca Andenko Mandic să poată avea toți jucătorii la dispoziție.

Mandic a rămas fără trei jucători de bază. Ionuț Drăgușin, Mirko Kovac și Travis Bureau s-au accidentat. Dacă Bureau a suferit doar o entorsă ușoară, ce-l va face indisponibil trei-patru zile, accidentările celorlalți jucători sunt mai grave. Astfel, astăzi, Ionuț Drăgușin va fi supus unui RMN, pentru a se vedea dacă e nevoie de intervenție chirurgicală, conducerea așteptându-se la o pauză de trei-patru săptămâni. Și în cazul lui Mirko Kovac lucrurile par grave, jucătorul sârb suferind o ruptură de ligament la degetul inelar de la mâna stângă și probabil va fi operat, ceea ce va însemna o pauză de minim trei săptămâni. Cei trei se adaugă lui Le Var Seals și Viorel Mocanu, și ei accidentați.
Mai mult, Rade Dzambic este suspendat trei etape, iar Travis Bureau – un meci, astfel încât, în startul sezonului nu vor putea fi folosiți.

Toma: Sunt disperat!

Cu lotul șubrezit de accidentări, managerul Marius Toma a spus: „Sunt disperat. Acesta e cuvântul cel mai potrivit. Situația echipei este extrem de delicată. Luni, la Târgu Jiu, s-au accidentat Ionuț Drăgușin, apoi Kovac și Bureau. Rade Dzambic și Travis Bureau sunt suspendați pentru primele jocuri din Cupă. E adevărat, ne-am întărit în această vară. Dar iată că din zece jucători de valoare nu putem conta decât pe jumătate. Sper ca estonienii să nu se accidenteze în ultimul meci, cu Bulgaria, cel pentru calificarea la Mondial. De altfel, înainte de Basketball Day vom trece pe la biserică, pentru că ceea ce se întâmplă la echipă, cu aceste accidentări, ține de domeniul divin“.

 

Baschetbaliștii și-au tras site

Echipele de baschet masculin și feminin ale SCM Universitatea Craiova și-au lansat ieri site-ul oficial: www.baschetcraiova.ro. „La ce dimensiune a ajuns baschetul în Craiova, era normal să deschidem și un site dedicat. A fost un lucru care ne-a lipsit în anii precedenți. Sper ca acum, suporterii, presa să aibă acces mai ușor la informațiile din rândul echipelor“, a comentat Marius Toma, managerul secției de baschet masculin.

Categoria: Sport

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Evanghelic says:

    Daca astazi e o zi grea pentru tine, sau treci printr-o perioada grea, si speranta aproape ca te-a parasit, daca nimeni nu e langa tine si ti-e greu, te rog, drag prieten, sa alergi la Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu. La El gasesti iertare, speranta, bucuria de a trai si fericire adevarata…
    El e singurul care ramane cand toate celelalte se duc. Si El iti va fi un prieten adevarat, cum niciun om nu iti poate fi.
    Te rog, da la o parte orice piedica si vino la Isus! http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad