Toni Greblă, Dorin Filip și Dian Popescu comentează o posibilă rupere a USL


Cei doi senatori de Gorj, Toni Mihail Greblă, respectiv Dian Popescu, și primarul de la Rovinari, Dorin Filip, au urmărit îndeaproape schimburile de replici dure din ultima vreme dintre liderii Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu și Victor Ponta. După o perioadă în care președintele Partidului Național Liberal, Crin Antonescu,  a vorbit ironic la adresa partenerilor de alianță, a venit și răspunsul, pe măsură, al premierului Victor Ponta. Liderul PSD a fost întrebat, luni seara, într-o emisiune televizată, dacă Partidul Social Democrat îl mai susține pe președintele PNL la prezidențiale. Victor Ponta a răspuns că decizia trebuie luată în cadrul PSD. „Până alaltăieri v-aș fi spus, fără niciun fel de emoție, că PSD îl susține pe Crin Antonescu, dar am văzut că nu mai vrea să fie candidatul USL.  Vom vedea în partid și vom decide, dar poate că se răzgândește Crin Antonescu, și va vrea susținerea noastră”, a spus, la la B1 Tv, Victor Ponta. Senatorul social-democrat de pe Colegiul numărul 2, Toni Mihail Greblă, speră ca președintele liberalilor, Crin Antonescu să pună stop criticilor la adresa Partidului Social Democrat.
„Este evident că există o tensiune în interiorul USL, nu e prima. Sper ca această etapă să fie depăşită, să nu se ajungă la o ruptură. Crin Antonescu ar trebui să chibzuiască mai mult înainte de a ieşi în spaţiul public cu declaraţii care pot leza nişte orgolii. Nu poţi asculta, la infinit, fel şi fel de declaraţii şi să te prefaci, de dragul USL-ului, că nu le înţelegi sensul. Sper ca aceste reacţii ale lui Crin Antonescu să înceteze”, a declarat senatorul PSD, Toni Mihail Greblă.

Filip nu crede că USL-ul va mai rezista

Vicepreşedintele Partidului Național Liberal Gorj nu vede cu ochi buni tensiunile de la vârful Uniunii Social Liberale, dintre Crin Antonescu şi Victor Ponta. „În România, alianţele nu prea ţin. Nici Uniunea Social Liberală nu cred că va ţine, iar asta va da prost pentru oamenii care au avut foarte mare încredere în USL. În teritoriu, deja, săbiile sunt scoase de mult”, afirmă Dorin Filip, primarul orașului Rovinari.

Dian, optimist

Președintele Partidului Național Liberal Gorj este de părere că Uniunea Social Liberală nu se va rupe, în ciuda tensiunilor dintre Crin Antonescu și Victor Ponta. „Eu cred că lucrurile se vor rezolva la masa discuțiilor, pentru că ne-am asumat guvernarea. Proiectul Uniunii Social Liberale va fi dus până la capăt”, a comentat Dian Popescu.


Categoria: Politică

Tags: , , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dan says:

    Se va rupe USL-ul. Victor Poanta va candida ..dupa sloganul….Stiti poanta cu ponta ….v-am pacalit.
    Prost Antonescu ca nu bate palma cu Basescu si ar scapa tara de hoti.
    Va spun ca un psd-ist mintit de carciumaru si calinoiu

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad