Top 5 zodii care îşi ţin bărbatul sub papuc

Perspectiva patriarhală asupra unei relaţii de dragoste este pe cale de dispariţie. Cu toate acestea, ideea de putere şi dominare masculină face parte încă din imaginarul (erotic şi nu numai) feminin. Însă nu pentru toate reprezentanţele sexului frumos…
Descoperă în continuare care sunt cele 5 zodii de femei puternice, pentru care noţiunea de ideal masculin protector a devenit cu adevărat de șuetă.

Horoscopul dragostei: femeia Scorpion şi puterea în iubire

Femeia Scorpion este născută sub zodia puterii şi a seducţiei. Înzestrată nativ cu atracţia către poziţia de lider şi toate beneficiile pe care aceasta le oferă (bani, prestigiu, dominare), Scorpioanca este la fel de ambiţioasă şi în ceea ce priveşte dragostea. Deviza sub care ea acţionează este «Totul sau nimic». De aceea, îşi dedică imensa energie sufletească doar într-o relaţie cu potenţial pe termen lung, în care poate, cel puţin uneori, să aibă ultimul cuvânt. Această femeie, pasională şi misterioasă, se poate oferi cu totul în iubire, însă pretinde acelaşi devotament din partea partenerului de viaţă. În plus, fiind guvernată de Marte şi Pluto, zodia Scorpion se remarcă printr-un simţ dezvoltat al propriei puteri interioare. Acesta o îndeamnă să preia mereu controlul şi să-şi apere poziţia de putere în cuplu, în chip direct, dar şi subtil. În schimb, bărbatul care respectă intensitatea emoţională a femeii Scorpion va fi răsplătit cu o loialitate şi pasionalitate greu de egalat în întregul horoscop al dragostei.

Horoscopul dragostei: femeia Leu şi puterea în iubire

Aflată sub guvernarea Soarelui, femeia din zodia Leu este strălucitoare, entuziastă şi… dătătoare de direcţie. Precum astrul sau guvernator, femeia Leu are capacitatea de a oferi întreaga sa căldură sufletească şi iubire persoanei care i-a cucerit inima. În schimb, elanul sau vital nu poate fi supus sau îngrădit, ci doar apreciat şi iubit. Mândră şi animată de intenţii nobile, Leoaica are capacitatea de a-şi mobiliza iubitul în direcţia celor mai importante reuşite sociale şi familiale. Alături de ea, viaţa este mereu plină de provocări şi realizări creative, atâta timp cât personalitatea leonină îi este admirată şi respectată. Dacă însă celălalt încearcă să-i supună lumina nativă, Leoaica îşi arată imediat răgetul de temut, pornind apoi neînfricată către noi teritorii în iubire.

Horoscopul dragostei: femeia Berbec şi puterea în iubire

Născută sub semnul energiei şi combativităţii, femeia Berbec este cu siguranţă cea care preia iniţiativa în dragoste. Veritabilă amazoană a zilelor noastre, ea are capacitatea de a juca rolul cuceritoarei la perfecţie şi nu acceptă să ocupe poziţia secundă în niciun domeniu de viaţă. De aceea, bărbatul ideal pentru femeia din zodia Berbec trebuie să-i accepte personalitatea dominatoare şi să intre în jocul ei perpetuu al cuceririi şi entuziasmului. În schimb, el poate cunoaşte dragostea sub toate aspectele ei eliberatoare, nonconformiste ori pasionale. Şi, cu siguranţă, îşi va adăuga diversitatea şi spontaneitatea la loc de cinste în vocabularul personal al iubirii.

Horoscopul dragostei: femeia Taur şi puterea în iubire

Aflată sub guvernarea zeiţei Venus, femeia Taur cucereşte prin farmecul ei nativ, prin atracţia către frumos şi prin atenţia pe care o acorda înfăţişării perfecte. În schimb, precum patronul necuvântător al zodiei sale, această nativă dă dovadă de o mare încăpăţânare şi poate fi greu de urnit, atunci când nu îi sunt respectate dorinţele şi felul tipic de a acţiona. Femeia Taur aduce multă loialitate, gingăşie şi senzualitate într-o relaţie de dragoste, însă are nevoie la rândul ei de stabilitate şi confort emoţional. Respectarea unei rutine zilnice şi încrederea în forţele proprii sunt de o mare importanţă pentru această nativă, care nu va accepta nicicând să fie supusă ori îngrădită în obiceiurile sale.  În plus, fiind vorba de o zodie de Pământ, simţul posesiei face parte din noţiunea de stabilitate a Tauroaicei, inclusiv în dragoste. De aceea, femeia Taur va accepta să fie «a cuiva şi numai a cuiva», însă… doar dacă va deţine, la rândul ei, cheia puterii în relaţie.

Horoscopul dragostei: femeia Capricorn şi puterea în iubire

Responsabilă şi determinată, nativa din zodia Capricorn este cel mai adesea femeia puternică din spatele unui bărbat puternic. Deşi nu este atrasă în mod special de avanscena puterii, ea are capacitatea de a conduce încet, calculat şi fără greş din umbră. Femeia Capricorn este atrasă de statut şi prestigiu, obţinute prin activităţile sale zilnice, ori prin lucrurile şi persoanele de care se înconjoară. Independentă, diplomată şi ambiţioasă, această nativă dă dovadă de o nesfârşită perseverență în urmărea țelurilor sale de viaţă. În dragoste, ea va acţiona de asemenea în chip metodic, arătându-şi loialitatea şi devotamentul faţă de cel care i-a câştigat respectul. În schimb, are nevoie ca simţul nativ al responsabilităţii şi aptitudinile sale de conducere să poată fi puse în valoare în relaţia de cuplu. De aceea, femeia Capricorn nu va accepta să fie supusă în iubire redusă la un rol de susţinere. Însă, bărbatului care îi respectă caracterul puternic, femeia Capricorn îi va oferi din plin pasiunea, loialitatea, grija şi respectul său.

www.garbo.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad