Top 5 zodii care trag lozul cel mare în iubire în septembrie 2013

Unii se împacă, alţii se iubesc, se îndrăgostesc, se reîndrăgostesc, se căsătoresc sau se pregătesc de nuntă. Descoperă care sunt cele 5 zodii norocoase în ale dragostei în luna Septembrie, luna lui Răpciune!

Taur – Călătorie de iubire şi descoperire

O lună încântătoare din punct de vedere emoţional este prevăzută pentru nativii Taur în luna lui Răpciune. Septembrie este o lună deosebită care le încălzeşte armonios inima, făcându-i să trăiască iubirea la fel de exact şi intens ca la începuturile relaţiei. Mai mult, Taurii au în plan în scurt timp o călătorie alături de persoana iubită, o călătorie de iubire, descoperire şi redescoperire pe care şi-o doresc mult şi care va fi decisivă pentru traseul viitor al relaţiei lor. Relaţia lor de iubire a evoluat lent în ultima perioadă, poate prea lent, punând la îndoială răbdarea Taurilor, dar şi rezistenţa şi durabilitatea relaţiei. Nativii care au reuşit să depăşească toate aceste obstacole merg mai departe cu fruntea sus în una din cele mai frumoase şi promiţătoare etape ale vieţii lor. Pot visa din nou, cu cea mai mare încredere, la iubirea pe care şi-o doreau. În sfârşit, pare că totul intră într-o stare de normalitate ce implică ritmul paşnic pe care şi-l doreau.

Fecioara – Cea mai romantică întâlnire a vieţii tale

Poate că îţi este greu să vizualizezi sau să îţi imaginezi încă de pe acum clipele de fericire şi aripile de îndrăgostire care îţi cresc în luna lui septembrie. Era ultima lună din an şi ultimele momente în care te-ai fi aşteptat să te îndrăgosteşti. De fapt, nu mai sperai de mult să dai nas în nas cu mama tuturor poveştilor de dragoste. Aşteaptă-te însă la o răsturnare de situaţie spectaculoasă, căci astrele au ac până şi de cojocul celor care renunţă la ultimele lor speranţe. Aventură, pasiune, fluturi în stomac, fluturi în aer, cele mai romantice întâlniri din viaţa ta, cele mai savuroase conversaţii pe care le-ai avut cu cineva, nopţi nedormite, însă fericite… septembrie îţi promite aceste lucruri din punct de vedere astral. Este extrem de important să renunţi în această perioadă la obiceiurile de autoizolare şi să spui “da” iubirii indiferent de locul din care o să-ţi zâmbească.

Peşti – Iubiţi şi trăiţi!

Frământările şi neliniştile nativilor Peşti prinşi de mult timp (prea mult timp) în pânza căutărilor şi a îndoielilor iau sfârşit odată cu venirea primei luni a toamnei. Este aproape imposibil, dacă nu chiar imposibil, să nu profitaţi de circumstanţele astrale favorabile care vă aduc mână în mână cu iubirea vieţii voastre şi să le lăsaţi să treacă pe lângă voi. Nici nu trebuie să faceţi nimic special pentru ca lucrurile să se întâmple… Dar trebuie ca atunci când se întâmplă să le acceptaţi ca atare, fără a le nega cu scepticism. Iubiţi, iubiţi şi iar iubiţi! Fără teamă, fără reţineri, fără a vă uita înainte şi înapoi. Iubiţi ca să trăiţi fiindcă zilele lui septembrie lui şansele vieţii voastre, zile de care o să vă amintiţi cu emoţie întreaga voastră viaţa.

Vărsător – Schimbare magică

Schimbarea este cuvântul magic care defineşte perioada prin care trec Vărsătorii din punct de vedere emoţional în luna lui septembrie… Va fi o lună bulversantă şi plină, este adevărat, poate prea agitată şi prea încărcată de evenimente chiar şi pentru cineva născut sub semnul neastâmpărului precum este Vărsătorul. Chiar dacă nu mai dădeaţi nicio şansă dragostei viaţa, descoperiţi cu uimire că destinul vă joacă feste. Şi în ce fel vă joacă feste… Chiar dacă aceşti nativi îşi doresc în această perioadă linişte şi relaxare, poate un concediu departe de ochii şi de gura lumii, septembrie aduce exact opusul. Septembrie aduce pentru aceşti nativi comunicare, socializare, atât în relaţiile de dragoste, cât şi în relaţiile pe care cuplul Vărsător – X le desfăşoară cu cei din jur. Nu este un lucru rău, ba chiar benefic pentru Vărsători, o etapă firească şi necesară în relaţia voastră care va aduce armonie între voi prin conectarea relaţiei la sursa puternică a exteriorului.

Scorpion – Se ţes planuri de viitor şi de nuntă…

Relaţia ta de dragoste se va afla într-o dispoziţie de zile mari în prima lună a toamnei 2013. Este o perioadă nespus de frumoasă încărcată pozitiv din punct de vedere energetic şi aducătoare de armonie, înţelegere şi iubire. Tensiunile şi micile neînţelegeri din lunile anterioare rămân în trecut. Pulsul iubirii pentru cuplurile în care este implicat un Scorpion este unul ridicat. Pe lângă relaxarea şi echilibrul perfect care s-a creat între noi, septembrie vine la pachet şi cu planuri de viitor. Este momentul în care fie decideţi să treceţi la etapa următoare a relaţiei voastre, fie începeţi deja să ţeseţi planuri de viitor şi chiar să planificaţi nunta în cele mai mici detalii. Mai mult, unii Scorpioni au în vedere chiar şi aducerea pe lume a unui copil.

www.garbo.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad