Topul celor mai ciudate sfaturi sexuale. „Pune-i o gogoaşă pe penis” şi „Ia o furculiţă şi apasă acolo”.

Chiar dacă articolele despre sex pot fi uneori de folos, unele dintre ele le dau cititorilor sfaturi dintre cele mai ciudate.

Tabloidul britanic The Sun a făcut un top al sfaturilor în materie de sex absolut ridicole publicate în revistele glossy.
Nu încercaţi aşa ceva acasă decât dacă vă simţiţi în stare să treceţi la nivelul următor în materie de sex.
1. „Pune-i o gogoaşă pe penis şi mănânc-o uşor”.
2. „Lasă-l să te sărute în stil «fluture»… pe sâni. Cum se face: partenerul tău te va mângâia cu genele (șic!) pe pielea foarte sensibilă care îţi acoperă partea inferioară a sânilor”.
3. „Fă un burrito în dormitor. În timp ce vă rostogoliţi prin pat, înveleşte-o strâns în cearşaf, pentru a-i imobiliza mâinile”.
4. „Ia o furculiţă şi apas-o (ferm, dar fără să-l răneşti) pe diferite părţi ale trupului – pe fund, pe pectorali, pe coapse.
5. „«Nu mă părăsi niciodată» din «30 cele mai hot lucruri pe care să i le spui unei femei dezbracate»”.
6. „Dă-l cu puţin piper sub nas exact înainte să ajungă la extaz. Strănutul poate fi simţit ca un orgasm şi astfel amplifică plăcerea”.
7. „Potrivit unui nou studiu, mirosul de pâine prăjită poate fi extrem de excitant”.
8. „Uitaţi de Chanel 5. Potrivit Centrului de cercetare a mirosului şi gustului din Chicago, mirosul de plăcintă de dovleac, amestecat cu cel de lavandă, măreşte fluxul sangvin al penisului mai mult decât o fac alte 23 de tipuri de miros”.
9. „Dacă eşti în public, însă și vrei ca intenţiile tale să fie clar înţelese, linge-o încet şi ferm pe palmă. Dacă se şterge, ţi-ai ratat şansa”.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad