Totul despre sex. Ce URĂSC femeile să le faci în pat şi unde ADORĂ bărbaţii să fie atinşi

Multe studii vorbesc despre picioare ca fiind unele printre cele mai sensibile zone erogene, iar stimularea corespunzătoare a tălpilor poate oferi, culmea, unele dintre cele mai intense orgasme. Totuşi, picioarele partenerilor sunt considerate de majoritatea femeilor şi bărbaţilor printre cele mai dezgustătoare părţi ale corpului, când vine vorba de sex.

Un studiu publicat de The Sun arată că 75% dintre femei şi bărbaţi sunt de-a dreptul dezgustaţi de ideea de a le fi stimulate picioarele în timpul sexului, în ciuda faptului că multe alte cercetări au indicat această zonă a corpului ca una dintre cele mai sensibile. În timpul studiului, care analizează legăturile dintre sex şi creier, participanţii au fost rugaţi să noteze senzualitatea mai multor părţi ale corpului lor.
Picioarele au fost în coada listei atât la femei, cât şi la bărbaţi; alte zone care sunt mai degrabă factori inhibatori în timpul sexului sunt tibia, coatele, nasul, fruntea şi bărbia.
Cum era de aşteptat, zona genitală a primit note mari atât din partea femeilor, cât şi a bărbaţilor, precum şi buzele, sânii şi gâtul. Bărbaţii au spus că adoră să le fie atinse coapsele interioare, în timp ce cele mai multe femei găsesc atingerea fundului foarte excitantă.
Autorii studiului, realizat de Universitatea Bangor din Ţara Galilor şi Universitatea Witwatersrand din Johannesburg, Africa de Sud, spun că studiul arată, pe de altă parte, că bărbaţii au la fel de multe zone erogene ca femeile, despre care se credea până acum că sunt mult mai excitabile decât reprezentanţii sexului tare. „Mulţi consideră că femeile au o mulţime de zone erogene, iar bărbaţii doar una. Evident, însă, nu este cazul, iar bărbaţii au şi ei aproape tot atâtea zone erogene ca femeile”.
Iată notele acordate de femei, pe o scală de la 1 la 10, mai multor zone erogene: 1 – picioare/degete de la picioare, 3,5 – şolduri, 4,5 – fund, 7,3 – sâni/sfârcuri, 7,5 – gât, 7,9 – gură/buze.
Iată notele acordate de bărbaţi, pe o scală de la 1 la 10, mai multor zone erogene: 1 – antebraţ, 1,6 – buric, 2,8 – zona lombară, 4,8 – sfârcuri, 5,8 – interiorul coapselor, 5,6 – gât, 7 – gură/buze.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad