TransAlpin Bike Marathon, la Rânca

Sute de ciclişti din întreaga ţară s-au întrecut duminică, în cea de-a treia ediţie a TransAlpin Bike Marathon, în zona montană Rânca.

Startul competiţiei a avut loc la 1.600 de metri altitudine. TransAlpin Bike Marathon dispune de trei trasee de concurs. Traseul Maraton – în lungime de 55 de kilometri şi diferenţă de nivel de 2.000 de metri, un traseu dificil destinat celor cu o condiţie fizică bună, traseul Clasic – cu o lungime de 35 de kilometri şi diferenţă de nivel de 1.200 de metri, un traseu ce poate fi abordat de majoritatea bicicliştilor, traseul Family – lung de 11 kilometri şi cu o diferenţă de nivel de doar 190 de metri, perfect pentru părinţii care doresc să participe la concurs alături de copiii lor. TransAlpin Bike Marathon a devenit, de la un an la altul, o competiţie tot mai căutată de amatorii de sport montan şi trasee spectaculoase.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad