Transporta 11 tone de cărbune fără acte

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Turceni au identificat în trafic pe DE 79, comuna Plopşoru, un autocamion condus de O.D., de 41 ani, din oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, care transporta cantitatea de 11 tone cărbune pentru care nu deţinea documente de provenienţă, iar pentru autovehicul nu deţinea copie conformă a licenţei de transport public.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul aparţine lui T.N., de 42 ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, care a dispus bărbatului de 41 ani să execute transportul mai sus menţionat, deşi cunoştea faptul că nu deţine copie conformă a licenţei de transport public. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de nerespectare a regimului transportului rutier public, totodată fiind dispusă ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de cărbune şi sancţionarea conducătorului auto conform Legii  nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad