Trei traficanți de droguri, reținuți după ce poliția le-a descoperit cultura de cannabis

La data de 13.08.2013, poliţişti din cadrul S.C.C.O. Gorj, B.C.C.O. Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Gorj şi D.I.P.I., sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Gorj, au continut cercetările într-un dosar penal privind mai multe persoane suspecte de trafic de droguri de risc (cannabis) şi au efectuat un număr de 6 percheziţii domiciliare, patru în judeţul Gorj şi două în judeţul Vîlcea, în vederea identificării suspecţilor şi a culturilor ilegale de cannabis.
Cu ocazia acţiunii au fost identificaţi trei suspecţi:
- C.A.C., de 39 ani, domiciliat în comuna Slătioara, judeţul Vâlcea, iar cu ocazia percheziţiei domiciliare a fost identificată o cultură de cannabis, formată din 21 plante, care au fost recoltate, iar masa vegetală a fost de 7,5 Kg;
- E.G.C., de 24 ani, domiciliat în municipiul Tg-Jiu, iar cu ocazia percheziţiei domiciliare a fost identificată o cultură de cannabis, formată din 10 plante care au fost recoltate, iar masa vegetală a fost de 2,6 Kg, precum şi fragmente vegetale uscate de cannabis;
- D. A. A., de 23 ani, domiciliat în municipiul Tg-Jiu;
- La domiciliul lui M.M.I., de 31 ani, din comuna Slătioara, cu ocazia percheziţiei domiciliare a fost identificată o cultură de cannabis, formată din 11 plante care au fost recoltate, masa vegetală fiind de 13,5 Kg.
Primele trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj, în vederea cercetărilor.
Urmare a probatoriului administrat cele trei persoane suspecte au fost reţinute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 2 alin. 1, respectiv art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.
Astăzi, 14 august 2013, suspecţii vor fi prezentaţi Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. V.H says:

    la livezeanu nimic….?

    Thumb up 3 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad