Trenul Regal, pe Defileul Jiului

În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, președinte al CJ, a anunțat că în luna septembrie, în cadrul programului manifestării cultural-artistice „Zilele turismului gorjean”, Trenul Regal va fi adus în județ.

Trenul Regal va circula în Defileul Jiului, cu prilejul „Zilelor turismului gorjean”. Acest tren aparţine Societăţii Feroviare de Turism CFR SA, iar din datele obținute de la CJ Gorj a reieșit că societatea a încheiat un protocol de colaborare cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj. „Trenul regal va parcurge traseul dintre Gorj şi Hunedoara, pe toată lungimea Defileului Jiului. Călătoria cu trenul regal este programată pe 9 septembrie, când, în zona Mănăstirii Lainici, va fi pusă piatra de temelie a unui monument dedicat tuturor celor care au lucrat la amenajarea Defileului Jiului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu.

Categoria: Actualitate

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad