Trimiși în judecată după ce au tăiat și agresat alte persoane

Alți doi gorjeni violenți au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, după ce au agresat alte persoane. Ambii gorjeni au folosit cuțitul pentru a-și răni „partenerii” de scandal.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Visu Ion, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat. Infracțiunea este pedepsită cu închisoarea de la 7 ani şi 6 luni  la 12 ani şi 6 luni şi interzicerea unor drepturi. În cauză a fost reţinută circumstanţa atenuantă legală a provocării. Prin actul de sesizare a instanţei de judecată s-a reţinut că în data de 7 iunie 2013, în urma unui conflict spontan cu partea vătămată S.D., inculpatul Visu Ion s-a înarmat cu un cuţit şi a aplicat două lovituri acestuia, producându-i leziuni traumatice poziţionate paravertebral stânga, ce au necesitat pentru vindecare 35-40 de zile de îngrijiri medicale şi care, datorită insuficienţei respiratorii acute şi pierderii sanguine consecutive plăgii tăiate-înţepate axilare stânga, au pus în primejdie viaţa victimei, salvarea acestuia datorându-se intervenţiei medico-chirurgicale oportun efectuate. În cauză a fost reţinută în favoarea inculpatului circumstanţa atenuantă a săvârşirii infracţiunii în stare de provocare, în sensul că inculpatul a acţionat sub impulsul unei tulburări determinate de comportamentul părţii vătămate, care i-a adresat cuvinte jignitoare şi l-a ameninţat cu un corp contondent, respectiv cu o blană smulsă dintr-o bancă situată în apropiere.

I-a tăiat artera femurală

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Gherghin Gheorghe, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Prin actul de sesizare a instanţei de judecată s-a reţinut că în noaptea de 21/22 iunie 2013, inculpatul Gherghin Gheorghe a exercitat acte de violenţă fizică asupra părţii vătămate T.T.C., pe care a şi tăiat-o cu un corp tăietor (posibil cuţit) în zona din spate a picioarelor şi căreia i-a produs leziuni ce au necesitat pentru vindecare 35-40 de zile de îngrijiri medicale şi care, datorită faptului că au atins o arteră importantă (artera femurală profundă), au pus în primejdie viaţa victimei.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad