Trotea s-a premiat ilegal

Fostul director al CE Rovinari, Tiberiu Trotea,  riscă să i se impute o sumă frumușică de bani, primită pe vremea când conducea Complexul Energetic Rovinari. El a încasat în mod necuvenit de la unitatea pe care a condus-o, în timpul guvernării PDL, 40.000 de lei.  Practic, acesta s-a premiat singur, deși contractul de mandat nu îi permitea acest lucru.

 

Inspectorii Curții de Conturi au descoperit că fostul șef al CE Rovinari, actuala SE Rovinari din cadrul CE Oltenia, Tiberiu Trotea, a încasat  o primă de peste aproximativ 10.000 de euro. Acesta s-a premiat așa cum erau premiați toți membrii comisiilor de privatizare, bonusul ridicându-se la valoare de 400 de milioane de lei vechi, în cazul său.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ! says:

  Pe 6 ianuarie 2010,Marcel Hoara din postura de Preşedinte CA CE ROVINARI,a sponsorizat ilegal Panduri,fără ca unitatea sa aibe buget aprobat.Suma a fost de 15 miliarde lei vechi.

  Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Elena says:

  Premii de cate 10000 euro , pai salariile nesimtite ale cui erau si mai sunt inca ?

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. YwEttE says:

  Credea trotea tiberiu ca e stapanul lumii toata viata? Lui si-a alocat drepturi si foloase necuvenite, in timp ce mie mi le-a luat, si credea ca nu va plati? Ei bine, i-a venit randul sa PLATEASCA. Fie ca acest control si multele care vin sa-i scoata la iveala TOATE ilegalitatile facute si sa plateasca ani grei de puscarie. Pentru fiecare zi de nedreptate facuta IN ULTIMII OPT ANI sa execute un an de INCHISOARE CU MUNCA SILNICA, impreuna cu ceilalti care au dus nedreptatea mai departe, desi aveau OBLIGATIA sa aplice legea corect si nepartinitor. MULTUMESC ANTICIPAT.

  Thumb up 3 Thumb down 0

 4. Bobei sebastian bandytu says:

  la puscarie si cu gunoiu asta auzi se premia singur….nenorocitu

  Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad