Tudor Barbu: Ilie Petrescu a fost ZERO ca parlamentar

Senatorul Partidului Conservator îl face cu ou și cu oțet pe fostul său coleg de partid, după ce Ilie Petrescu l-a etichetat ca fiind un turist prin Gorj care nu va mai prinde un al doilea mandat de parlamentar

Parlamentarul de pe Colegiul numărul 1 de Senat îi dă o replică tăioasă prim-vicepreședintelui Partidului Poporului Dan Diaconescu. Tudor Barbu crede că Ilie Petrescu a fost pus de către mai marii Partidului Social Democrat Gorj ca să-l atace. „Atacul lui Ilie Petrescu a început de la Ion Călinoiu, de la care şi-a luat întotdeauna banii. Cine i-a dat lui funcţii, cine i-a dat să mănânce? Ilie Petrescu pupă-n cur pe cel care îi dă bani. Probabil acum PSD-ul îi dă. Nu are pic de morală acest om.  Când era parlamentar, Petrescu era un nimeni, era un zero. Ca să-mi spună mie că sunt un turist, ar trebui să îi dea un telefon și premierului Victor Ponta să spună că e turist. Atunci când era PDL-ul la putere, era cu Ion Rușeț pe scenă, bea și mânca; când au fost liberalii, era cu Dian Popescu, acum probabil e cu Partidul Social Democrat”, afirmă Tudor Barbu. Senatorul a ținut să precizeze că în campania electorală de la parlamentare, Ilie Petrescu a lucrat împotriva candidatului PPDD, Aurel Slapciu. „Conducerea PPDD l-a dat la o parte când a dorit să candideze la parlamentare. A fost pus domnul Aurel Slapciu, care este un om de valoare. Acest neica nimeni și-a pus familia și prietenii să lipească peste afișele cu Aurel Slapciu alte afișe cu Dan Diaconescu”, a mai declarat senatorul Tudor Barbu.

Categoria: Politică

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dino says:

    Barbule, ai gura prea mare. Pentru noi,motrenii, I.Petrescu este CINEVA,este un domn! Tu pentru noi esti un necunoscut mare, in frunte cu Slapciu..Dl. IP afost un senator devotat noua..Il respectam. Tu, sigur nu o sa te bucuri de stima noastra,..Du-te…cu mandatul tau cu tot !

    Thumb up 0 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad