Turneu internațional de tenis pentru copii, la Târgu-Jiu

Asociaţia Sportivă „Tenistar“ Târgu-Jiu, în parteneriat cu Tennis Europe Junior Tour şi Federaţia Română de Tenis, va organiza, în perioada 26 – 31 august, turneul internaţional de tenis de câmp adresat copiilor de până la 12 ani, „Trofeul Municipiului Târgu Jiu“, ediţia a-II-a. România organizează anual trei turnee internaţionale U12, „Tennis Europe Junior Tour“. Anul acesta, primul turneu din calendarul competiţional a fost organizat la Bucureşti, al doilea la Timişoara, iar cel de-al treilea se va organiza la Târgu Jiu. La aceste turnee participă sportivi cu vârsta de până la 12 ani, fete şi băieţi, atât din ţară, cât şi din străinătate. Până în prezent, au confirmat prezenţa jucători din Franţa, Serbia, Italia, Republica Moldova, România şi Rusia. „În funcţie de rezultatele obţinute în aceste competiţii, sportivii acumulează puncte necesare pentru o poziţie cât mai bună în clasamentele internaţionale. Mai mulţi sportivi români au făcut salturi considerabile în clasamentul european, datorită rezultatelor obţinute în astfel de turnee. Competiţia este înscrisă în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Tenis şi în calendarul internaţional Tennis Europe Junior, toate detaliile legate de concurs se află atât pe site-ul frt.ro, cât şi pe tenniseurope.org. Meciurile se vor desfăşura la Baza Sportivă Mirual din Târgu Jiu, strada Narciselor, nr. 20. Partidele vor avea loc în probe de simplu şi dublu, vor debuta luni, 26 august, urmând ca semifinalele şi finalele să se dispute între 29 şi 31 august“, se menţionează într-un comunicat transmis de organizatori.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dan says:

    cazarea tot la GORJ Hotel,unde se mananca resturi,cum spunea cineva?unde se moare de foame?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. gabi says:

    Nu !Acesta a fost un turneu la care autoritatile șocale nu au contribuit cu absolut nimic.Toate cheltuielile au fost suportate de sponsori privati Mirual , Top , Luzan , Davemicat .Arbitrii si echipele nationale au fost cazati la Hotel Brancusi si au fost f. multumiti de masa si cazare!@ dan:

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad