Ucis de fratele său, lângă cazanul de țuică, unde băuseră împreună

Un bărbat de 47 de ani, din localitatea Bolboasa, comuna gorjeană Bolboși, şi-a înjunghiat mortal fratele de 38 de ani. Cei doi s-au luat la ceartă sâmbătă după-amiază, după ce toată ziua au făcut împreună ţuică. Din cauza unor neînţelegeri mai vechi, între cei doi bărbaţi a izbucnit un scandal care s-a încheiat tragic.

Nenorocirea a avut loc sâmbătă după amiaza, după ce cei doi frați Sîrbu, din satul Bolboasa al comunei gorjene Bolboși, au făcut țuică cu cazanul și au consumat împreună alcool. Întrei cei doi frați existau neînțelegri mai vechi, dar de data aceasta, ele s-au încheiat dramatic. Fiind băuți, cei doi s-au apucat la ceartă, iar Sîrbu Ion, fratele mai mare, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înfipt de mai multe ori în pieptul rudei sale. Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi de către un vecin al celor doi. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului. Suspectul agresiunii identificat în persoana lui Sîrbu Ion, de 47 ani, din comuna Bolboşi, sat Bolboasa, a fost prins şi imobilizat de poliţişti. De asemenea, victima Sîrbu V. a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj şi transportată la Spitalul de Urgenţă Turceni. Aici, din cauza leziunilor suferite, acesta a decedat. „S-a constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, Sîrbu Ion şi-a lovit fratele cu un obiect tăietor-înţepător, în zona omoplatului stâng. Victima a fost diagnosticată cu „plagă înjunghiată supraclaviculară stânga, profundă, penetrantă”, iar ulterior a decedat. Urmare a probatoriului administrat în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a emis pe numele suspectul S.I., ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore. Suspectul agresiunii a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând să fie prezentat Tribunalul Gorj cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav”, a spus daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Categoria: Eveniment

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad