UEF Motru, datorie de patru miliarde de lei vechi la Finanțe

Șefii Unității de Foraj din Motru se gândesc să-i trimită pe angajați în concedii fără plată, dacă nu se vor găsi contracte de prestări servicii în perioada următoare.

Unitatea de Foraj din Motru nu stă deloc bine din punct de vedere financiar în această perioadă. UEF este dependentă la ora actuală în mare parte de contractele furnizate de Complexul Energetic Oltenia. Mai marii Unității de Foraj spun că firma prestatoare înregistrează o datorie de circa patru miliarde de lei vechi care trebuie plătită eșalonat Finanțelor Publice Gorj. Mare parte din datorie ar fi lăsată moșteire de fostul director al UEF, Ilie Petrescu. „Situația noastră este tot grea, exact ca a Complexului Energetic Oltenia. Lucrările pe care le executăm sunt în cadrul CEO. Mai avem de făcut acum o reeșalonare la plată către Finațele Publice. Este vorba de trei-patru miliarde de lei vechi. Datoria s-a adunat în timp și este și de pe vremea lui Ilie Petrescu. Cu salariile angajaților suntem în grafic. Încercăm să căutăm contracte și la terți, altfel va fi greu să ne menținem cu acordarea drepturilor salariale ale angajaților. N-am fost solicitaţi să facem măcar un foraj la vreo reţea de alimentare cu apă. Am impresia că investiţiile acestea sunt cam blocate. Încercăm să ne îmbunătățim domeniul de activitate. Dacă nu vom reuși să facem contracte, nu excludem varianta de a-i trimite în concediu fără plată pe cei 130 de angajați”, a declarat directorul Unității de Foraj Motru, Ion Cojocaru.

Categoria: Politică

Tags:

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. lotto says:

  Minciuni..cojocaru a furat banii.
  Nenorocitu nu ne,a dat banii de 1 Luna!sss

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. lotto says:

  Pardon…doua saptamani….

  Va urma si a treia ….. si a patra…….si a…………..si a….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. sondorul lesinat de foame.... says:

  baaa……hotilor…!!!!!!!!!!
  sondorii fac foamea si voi va lafaiti in chefuri la COJOCARU in bomba..
  sa va fie rusine pupincuristilor….

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad