Un alt destin frânt lângă Peștera Polovragi: un orădean a căzut într-o râpă de 35 m

La sfârșitul săptămânii trecute, un turist din Oradea, venit în Gorj pentru a vedea frumusețile zonei de sub munte, a decedat, după ce a căzut într-o râpă de peste 35 metri adâncime. Bărbatul a vrut să facă fotografii pe marginea drumului de acces către peștera Polovragi, s-a dezechilibrat și a căzut în gol, nemaiavând vreo șansă la viață. În urmă cu câteva săptămâni, mama Monicăi Gabor a decedat tot aici, după ce o bucată de stâncă i-a spart capul.

Dispeceratul IPJ Gorj a fost sesizat, de un bărbat din municipiul Oradea, despre faptul că o persoană ce efectua poze în marginea drumului pe cheile Olteţului, în zona peşterii Polovragi, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, în albia râului, de la o înălţime de peste 30 metri. Ca urmare a celor sesizate, la fata locului s-a deplasat imediat o patrulă de ordine publică şi o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Novaci.  Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că persoana căzută în albia râului este un bărbat în vârstă de 43 ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, care făcea parte dintr-un grup de turişti, toţi din judeţul Bihor. „S-a stabilit faptul că acesta încerca să fotografieze stâncile de pe marginea drumului de acces în Peştera Polovragi, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut de la aproximativ 35 de metri. Victima a fost scoasă din albia râului de către pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Novaci şi lucrătorii din cadrul Salvamont Gorj cu tehnică şi echipament adecvat, iar echipajul SMURD Gorj deplasat la faţa locului a constatat decesul acesteia. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului”, a spus Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad