Un avocat le năruie speranţele sindicatelor

Gheorghe Pecingină e convins că administraţia Complexului Energetic Oltenia va câştiga procesul cu Federaţia Naţională Mine Energie în privinţa reţinerii cotizaţiilor sindicale.

Vicepreşedintele oraganizaţiei municipale a Partidului Social Democrat, de profesie avocat, a comentat pe marginea războiului dintre conducerea Complexului Energetic Oltenia şi Federaţia Naţională Mine Energie pe marginea cotizaţiilor. Gheorghe Pecingină susţine că CEO va câştiga bătălia cu FNME, în ciuda faptului că sindicaliştii au obţinut în primă fază o victorie de etapă prin acea ordonanţă preşedinţială a judecătorilor din Târgu-Jiu, care au dispus ca banii pentru sindicate să fie colectaţi pe stat până la judecarea procesului. „Administraţia Complexului Oltenia va câştiga, sută la sută, procesul cu FNME în privinţa cotizaţiei. Salariaţii CEO vor beneficia de toate prevederile contractului colectiv de muncă, indiferent că-şi plătesc sau nu cotizaţiile către sindicate. E normal să fie cerute tabele, pentru că sunt oameni înregistraţi şi la o federaţie, şi la alta. Pentru a nu mai exista asemenea probleme, ar fi bine ca, odată pentru totdeauna, să fie stabilit câţi membri are fiecare sindicat în parte”, a declarat Gheorghe Pecingină.

Categoria: Politică

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. costi says:

    Pai ce , aveti impresia ca ciumpalacul asta este avocat ?

    Thumb up 3 Thumb down 0

  2. remus says:

    de unde avocat….. curva politica e “domnul”. E de la PSD, venit de la “OTV” :-) ))) , de asta latra si el.

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad