Un băiat bolnav de cancer are nevoie urgent de operație pentru a trăi

Un băiat de 15 ani, din comuna gorjeană Runcu, are nevoie urgent de fondurile bănești necesare pentru a efectua o operație care îi va salva viața. Fără acești bani, copilul are puține șanse de supraviețuire.

Ajutați un copil să câștige lupta cu boala grea care-l chinuie. Puteți să donați bani pentru a salva viața lui Cristian:
RO 89 BTRLEURCRT 0215115801 (EURO) și
RO 42 BTRLRONCRT 0215115801 (LEI)

Cristian Rostogolea este din satul Răchiți al comunei Runcu. Are 15 ani și visa să aibă o adolescență fără prea multe griji și cu multe realizări. Din luna mai a acestui an, viața sa a luat o turnură neașteptată: a fost diagnosticat ca având cancer osos. Ca să scape cu viață din această grea încercare, Cristian și familia sa au nevoie urgent de 10.000de euro pentru a se opera. „De când am aflat că am această boală, nu mai știu ce să fac. Mâna mă doare, nu o mai pot folosi, trebuie să stau mereu în pat. Vreau ca oamenii cu suflet să mă ajute, vreau să trăiesc, nu vreau să mor. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au ajutat până acum, am încredere că mă vor mai ajuta. Vreau să am o șansă la viață, vreau să trăiesc. Sunt un copil bolnav, care are nevoie de ajutor”, a povestit, plângând, băiatul de 15 ani.

Familia nu are de unde să facă rost de bani

Cristian este crescut de mama sa, care s-a recăsătorit, după ce a divorțat, în urmă cu ani, de tatăl natural al băiatului. Soțul de acum este cel care îi ajută pe cei doi să treacă peste greutăți, el este cel care aduce în casă banii necesari traiului zilnic. Deși Cristian nu este fiul său natural, bărbatul îl iubește și vrea ca băiatul să se facă bine. Cristian Rostogolea are nevoie urgent de ajutorul semenilor. „În luna mai, copilul meu drag și noi am primit o veste cumplită, medicii l-au diagnosticat cu cancer osos. Acesta a făcut cure cu citostatice, însă doar o operație îl mai poate salva. Sunt disperată, nu avem acești bani, nu avem cum să îi strângem. Sper să mă ajute oamenii să strângem această sumă de bani. Eu sunt recăsătorită, dacă n-ar fi soțul meu, nu am avea cu ce să trăim. El ne ajută. De tatăl lui Cristi m-am despărțit de mult. Familia noastră nu are posibilități financiare mari. Băiatul nu se poate descurca fără ajutorul meu și mai mult stă imobilizat la pat. Singura speranță a lui Cristian o reprezintă ajutorul financiar al persoanelor cu suflet mare”, a spus, printre lacrimi, mama lui Cristian Rostogolea.

Cancerul osos

Cancerul osos este un tip de cancer destul de rar întâlnit, care poate debuta la nivelul oricărui os din organism, dar cel mai frecvent afectează oasele lungi care intră în alcătuirea brațelor și picioarelor.
Există mai multe tipuri de cancer osos. Unele dintre acestea apar în principal la copii, în timp ce altele afectează mai mult adulții. Din păcate, simptomele cancerului osos nu se manifestă într-un mod semnificativ decât atunci când boala este într-un stadiu avansat.

Categoria: Social

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. rudolf says:

    Are o sumedenie de boli si abia face rost de bani pentru medicamente. Un tanar in varsta de 27 de ani cere sprijin celor care vor sa il ajute cu suma de 300 de ron pe luna. Acestia sunt banii care l-ar tine in viata pentru urmatorii ani. Pentru ca nu ii are, baiatul e la un pas de moarte.

    Leonard Maghyra are 27 de ani si locuieste intr-un azil din Medias. Baiatul asufera de ulcer, oligofremie, hepatita cronica virala cu virus V, hernie si ciroza. Tratamentul il costa 300 de lei lunar, bani pe care nu si permite. Tatal sau a murit mama nici nu vrea sa auda de el, fiind abandonat de mic intr-un centru de plasament. De curand a primit si un certificat de handicap dar pensia care ii va intra in cont in fiecare luna este de doar 33 de lei. Cine doreste sa il ajute pe Leonard cu cat poate este rugat sa depuna o suma cat de mica in contul:

    RO36 RNCB 0231 0888 5552 0001,,,, becere

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad