Un bărbat din Padeș, arestat preventiv după ce a agresat sexual o minoră

La data 2 august a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Padeş au fost sesizaţi direct de către B.E, despre faptul că, în cursul zilei de 31.07.2013, N.N., de 55 ani, din comuna Padeş, judeţul Gorj, ar fi săvârşit acte de perversiune sexuală cu fiica sa, o minoră în vârstă de 10 ani.

Având în vedere că din cercetările efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana, în colaborare cu ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Gorj, au rezultat probe şi indicii temeinice că suspectul N.N. a săvârşit acte cu caracter obscen asupra minorei, acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului, respectiv Judecătoriei Motru.
Instanţa de judecată a dispus arestarea preventiva a suspectului pe o perioada de 25 zile şi introducerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. marin says:

    VRETI IN UE???? VA MAI TREBUIE TIMP PENTRU A VA CIVILIZA

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad