Un biciclist băut a căzut în fața unui autoturism

Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată ieri dimineață de un participant la traficul rutier, despre faptul că pe DE 79, pe raza cartierului Iezureni, a avut loc un eveniment rutier.

Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier Târgu-Jiu s-a deplasat la faţa locului, din primele cercetări efectuate stabilindu-se faptul că M.S., de 43 ani, din municipiu, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe partea carosabilă, din direcţia Târgu-Jiu în direcţia Bumbeşti-Jiu, la trecerea pe lângă acesta a autoturismului condus în aceeaşi direcţie de B.L., de 46 ani, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, autoaccidentându-se uşor. Victima a fost transportată cu ambulanţa la secţia UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijirii medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest şi biciclistul, rezultând o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad