Un blestem vechi de 150 de ani s-ar fi abătut asupra mamei Monicăi Gabor

Mama Monicăi Gabor a murit pentru că blestemele Sfântului Calinic s-ar fi abătut asupra ei. Aceasta este varianta cutremurătoare a localnicilor de lângă Mănăstirea Frăsinei, din judeţul Vâlcea. Veronica Bulai ar fi încălcat un legământ vechi de 150 de ani, iar asta i-a adus moartea.

Veronica Bulai, mama surorilor Gabor, şi-a petrecut ultima noapte din viaţă într-o mănăstire pentru femei, aflată la doi kilometri de Mănăstirea Frăsinei. Potrivit wowbiz.ro, în timp ce se afla în zonă, aceasta ar fi vrut să urce la mănăstirea unde doar picior de călugăr poate să calce.

“Femeile nu au voie pe munte. Este blestemul Sfântului Calinic, cel care a ctitorit mănăstirea. Au fost mai multe care au încălcat regulă asta şi n-a fost bine. Am avut o faţă în sat, studentă, care s-a îmbrăcat în straie bărbăteşti şi a urcat până la mănăstire. La întoarcere, a luat o maşină cu lemne să coboare în sat. Maşină s-a răsturnat pe drum drept, iar faţă a murit. Restul celor care era cu ea, au scăpat fără nici o zgârietură”, a declarat unul dintre săteni, pentru wowbiz.ro. Aceasta este legenda Mănăstirii Frăsinei.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/ipoteza-infricosatoare-mama-monicai-gabor-a-fost-atinsa-de-un-blestem-vechi-de-150-de-ani_95077.html#ixzz2d4FuPXEk

Categoria: Ultima oră

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Elena says:

    Asta e ceva gen puiul cu trei picioare al lui Ion Cristoiu , intr-o zi in care nu avea cu ce umple ziarul .

    Thumb up 1 Thumb down 0

  2. MIHAI says:

    ELENO MAMA TU COMENTEZI TOT ZIARUL ?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad