Un cântăreț, fost membru al Doinei Gorjului, în rochie la televizor

A fost unul dintre cei mai îndrăgiți membrii ai Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, este din Mehedinți, iar melodiile sale ridică mereu oamenii de pe scaune la spectacole. În prezent este moderatorul unei emisiuni la un post de televiziune de muzică populară și îi place să „șocheze” prin aparițiile sale în emisiunile tv.

După ce i-a declarat iubire Sânzianei Buruiană, Nicușor Micșoniu, căci despre el este vorba, și-a surprins fanii cu o nouă apariție destul de neobișnuită pentru un interpret de muzică populară. Acesta s-a prezentat la ultima emisiune „Un show păcătos” din acest sezon, purtând o rochie din blană și o perucă. Totul a făcut parte dintr-un scenariu bine pus la punct, la care au participat și alte personaje ale mediului monden, precum Simona Trașcă sau Adriana Calfa.

A fost dat afară pentru că s-a epilat

O astfel de „extravaganță” i-a adus cântărețului și excluderea din Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” în urmă cu câte luni, atunci când a ales să se epileze pe piept în timpul unei emisiuni tv. Gestul său l-a enervat pe directorul Ansamblului, Gheorghe Porumbel. „Te consider vinovat. Recunoști că ai făcut Ansamblul de râs? Toți au spus acest lucru. Ești departe de a fi artist! Când cântam eu la nunți și botezuri, tu nici nu te născuseși! Dacă vrei să te promovezi în modul acesta, e treaba ta. Ansamblul Profesionist «Doina Gorjului» este un brand național și va merge înainte și fără Nicușor Micșoniu”, i-a transmis Gheorghe Porumbel interpretului în momentul respectiv.
Nicuşor Micşoniu este unul dintre artiştii care a încercat să culeagă folclorul din zona natală şi să readucă în atenţia publicului cântece  descoperite în Gorj şi în Mehedinţi. Interpretul a copilărit în satul Malarişca, lângă Drobeta Turnu Severin, alături de bunicii săi. Prima sa apariţie pe scenă a avut loc în clasa a VIII-a, la serbarea şcolii. Absolvent al Şcolii Populare de Artă din Severin, Nicuşor Micşoniu a colindat zona de nord a Mehedinţiului cu reportofonul, pentru a găsi cântece vechi şi deosebite de la rapsozii locului. Nicușor Micșoniu a obținut premiul I la Festivalul Internaţional „Cântecele românilor de pretutindeni”, Drobeta Turnu Severin, locul I la Festivalul Viei şi Vinului, Vânju Mare, și locul I la „Narcisa de Aur”, Piteşti. Cântăreţul s-a alăturat ulterior Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, iar în 2005 a lansat  primul album, care conţine 15 piese compuse de el.

Categoria: Monden

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad