Un cioban băut și-a înjunghiat de mai multe ori patronul

Alexandru Corbu, 50 ani, riscă să își petreacă următorii ani după gratii, după ce miercuri noaptea l-a înjunghiat de mai multe ori pe cel care îi dăduse un loc de muncă. Corbu era angajat ca cioban la stâna unui gorjean din Lelești și în urma unei contradicții avute cu patronul, ciobanul a luat cuțitul și l-a înjunghiat pe acesta în abdomen, după care a fugit în pădure. A fost prins după câteva ore.

Un gorjean (56 ani n.red.) din comuna Lelești a fost la un pas de moarte, miercuri noaptea, când ciobanul care era angajat la stâna sa, l-a înjunghiat de mai multe ori în abdomen. Între cioban și patronul său a avut loc o discuție contradictorie, iar Corbu, fiind și sub influența băuturilor alcoolice, a luat cuțitul și și-a atacat angajatorul. La stână era și soția bărbatului, care a sunat imediat la salvare și poliție, patronul fiind transportat la spital urgent. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu. Din primele cercetări efectuate a rezultat că suspectul agresiunii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a aplicat victimei, cu un cuţit, mai multe lovituri la nivelul abdomenului, precum şi la braţul drept.

Prins după câteva ore

Deşi după comiterea faptei, suspectul a părăsit locul faptei, după câteva ore, ca urmare a activităţilor de căutare desfăşurate, poliţiştii l-au depistat într-o pădure, la aproximativ 600 metri de locul producerii agresiunii. „Având în vedere că din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj a rezultat că leziunile provocate au pus în primejdie viaţa victimei, cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, procurorul de caz dispunând reţinerea suspectului pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor”, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Corbu Alexandru, din comuna Leleşti, pentru 29 de zile. Faţă de inculpat procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Categoria: Eveniment

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad