Un cunoscut afacerist gorjean, condamnat la închisoare în Franța?

E unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Averea lui se ridică la câteva milioane de euro, iar proprietățile pe care le deține sunt impresionante. De curând a trecut printr-un divorț în urma căruia au fost scoase la iveală multe lucruri din viața personală a afaceristului. Acuzațiile de infidelitate au curs atât din partea milionarului, cât și din partea soției sale. Miza cea mare a divorțului a fost însă custodia celor două fetițe gemene pe care turbureanul Remus Truică le are împreună cu fosta soție, Irina Truică.

Lupta dublă, în Franța și în România, pe care soții Truică o duc de mai bine de un an a scos la suprafață foarte multe detalii din viața conjugală a celor doi. Foarte mult timp s-a discutat despre presupusa relație pe care gorjeanul ar fi avut-o cu solista Patricia Kaas, relație pe care acesta a negat-o în nenumărate rânduri. Bătălia cea mare s-a dat însă pentru custodia celor două fetițe pe care soții Truică le au împreună, care în urmă cu câteva luni au fost încredințate mamei lor.

Milioane de euro, la mijloc

Deși s-a stabilit cine primește custodia celor două fete, lupta nu este nici pe departe încheiată. Soții Truică mai au de împărțit foarte multe bunuri materiale și o avere foarte mare. Chiar dacă soția sa a fost cea care a primit custodia fetițelor, afaceristul gorjean a câștigat dreptul de a-și vizita fiicele și totodată are obligația de a le plăti acestora o pensie alimentară lunară. Potrivit fostei soții, turbureanul nu și-a îndeplinit obligațiile față de fete, iar acest lucru i-ar fi adus o pedeapsă din partea magistraților francezi, respectiv cinci luni de închisoare cu suspendare pentru abandon  familial și o amendă penală în valoare de aproximativ 3.000 de euro. „Cinci luni de închisoare cu suspendare, pe lângă amenda penală de circa 3.000 de euro. Nu le-a mai văzut de foarte mult timp (pe cele două fete – n.r.). Nu a plătit pensie alimentară. Nu face nimic din tot ce ar trebui să facă”, a spus Irina Truică, pentru Antena3.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad