Un doljean a decedat într-un accident rutier la Plopșoru

Un bărbat din județul Dolj a decedat la sfârșitul săptămânii trecute, la Plopșoru, după ce a pierdut controlul autoturismului și a lovit un cap de pod din beton. În urma impactului, mașina a luat foc.

Poliţia oraşului Turceni a fost sesizată vineri despre faptul că pe DE 79, localitatea Plopşoru, a avut loc un accident de circulaţie, iar autoturismul a luat foc. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Serviciului Rutier Gorj, care a efectuat cercetarea, stabilindu-se că I.I., de 42 ani, din comuna Bucovăţ, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 din direcţia Craiova în direcţia Târgu-Jiu, din cauze necunoscute, a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod din beton pe partea dreaptă a sensului de deplasare, autoturismul luând foc. Conducătorul auto a fost scos din maşină de localnici, iar un echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Gorj a intervenit şi a stins focul. Echipajul Serviciului de Ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul conducătorului auto. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad