Un „Dorel” pe excavator a fisurat o conductă de gaze

Un excavatorist care lucra la rețeaua de canalizare din cartierul situat pe Aleea Plopilor a fisurat ieri dimineață o conductă de gaze, creând panică printre cetățenii din zonă. Nu s-a impus evacuarea cetățenilor, însă părinții care au copiii la Creșa Petunia au venit și i-au luat acasă.

La fața locului au fost solicitați să intervină pompierii și reprezentanții Distrigaz pentru a asigura măsurile necesare pentru a menține siguranța locatarilor. Cetățenii au fost sfătuiți de pompieri să închidă geamurile și ușile de la casele scărilor pentru a nu intra vaporii de gaze, neimpunându-se evacuarea locatarilor. Părinții ai căror copii sunt înscriși la Creșa Petunia (de pe Aleea Plopilor) au venit și și-au luat micuții acasă de teama unei nenorociri: „M-au sunat niște vecini să îmi spună că s-a spart conducta de gaze, așa că am venit repede să îmi iau copilul de la creșă. Doamne ferește să nu se întâmple vreo nenorocire, este pericol de explozie”, a spus o mămică. „Au venit târziu cei de la Distrigaz, ne-a fost teamă. S-a mai întâmplat așa ceva și în urmă cu ceva timp. Ăștia de la Aparegio sau de unde sunt, sparg mereu conducta”, a mai spus un locatar. „Eu stau la parter. Unii au apartamente asigurate, alţii nu. Cine plăteşte toată paguba? Dacă se întâmplă o nenorocire, ce facem!?”, a afirmat un localnic de pe strada Plopilor. „Am intervenit pentru asigurarea măsurilor la o conductă de gaze ce a fost spartă în urma unor lucrări ce se efectuau, în zona cartierului, la canalizare. Pericolul mare a fost de explozie, dar gazele au fost oprite la timp. Am sfătuit oamenii să închidă geamurile de la camere și ușile de la bloc, au venit cei de la Distrigaz și au închis gazele. Le-am spus și doamnelor de la creșă să închidă geamurile instituției”, a afirmat Aurelian Negrea, reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Categoria: Eveniment

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gigi says:

    Probabil ca trebuie sa moara cativa romani si apoi sa iasa lumea in strada ca in cazul maidanezilor, ca sa realizam ca legile trebuie respectate de toata lumea nu numai de fraieri. In cativa ani am citit de multe ori despre primari care comanda lucrari fara proiect, fara autorizatii, fara avize… Si totul se uita pentru ca stat la stat nu-si scoate ochii, o mana spala pe alta iar politicul este peste tot.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad