Un hunedorean, reținut după ce a încercat să dea mită unui polițist

• Bărbatul și-a vândut mașina cu 21.000 lire sterline în ea

Un bărbat din județul Hunedoara a fost reținut după ce a încercat să dea 100 de euro mită unui polițist din cadrul IPJ Gorj. Omul vânduse o mașină, dar uitase în ea 21.000 de lire sterline, iar ca să îi recupereze a făcut numai gesturi lipsite de inteligență, care l-au dus în arestul IPJ Gorj!

Un hunedorean a dat dovadă de prostie după ce și-a vândut mașina la prețul de 2.000 de euro, dar a uitat în torpedou 21.000 de lire sterline. Hunedoreanul de 46 de ani a intrat în panică și neștiind cum să își recupereze banii uitați în mașină, a sunat la 112 și a spus că i s-a furat autoturismul. Polițiștii au reușit să oprească în trafic mașina despre care se spunea că fusese furată și au anunțat proprietarul. Hunedoreanul s-a prezentat la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, dar nu a spus adevărul oamenilor legii de teamă să nu fie amendat. Disperat, a decis că va încerca să mituiască un polițist care să îi permită să ia banii din mașină și apoi să se facă nevăzut. Nu s-a întâmplat așa. Agentul de poliție le-a spus superiorilor despre tentativa de mită, iar cu ajutorul unui procuror, hunedoreanului i-a fost organizat un flagrant. „Un poliţist al Serviciului de Investigaţii Criminale a informat conducerea I.P.J. Gorj  cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 46 ani, din municipiul Hunedoara, i-a oferit suma de 100 euro pentru soluţionarea favorabilă a unei cauze penale. Ulterior a fost organizat un flagrant sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, bărbatul fiind surprins în timp ce i-a înmânat suma de bani poliţistului, pentru a-i facilita restituirea unei importante sume de bani, ce făcea obiectul unor cercetări într-o altă cauză penală. În urma flagrantului, procurorul de caz a dispus reţinerea suspectului pe o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul comiterii infracţiunii de dare de mită”, a spus Romina Dochian, purtătoarea de cuvânt a IPJ Gorj.

Categoria: Eveniment

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad