Un jandarm a restituit un portofel găsit pe stradă

Compartimentul Monitorizare Misiuni şi Evenimente din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a fost informat de către un subofiţer jandarm din cadrul Detaşamentului Târgu-Jiu, care se afla în concediu de odihnă, despre faptul că în timp ce se deplasa pe strada Victoriei din municipiu, a observat cum de pe plafoniera unui autoturism aflat în trafic a căzut un portofel.
Subofiţerul jandarm a acţionat prompt și a recuperat de pe carosabil dintre maşini portofelul căzut şi, în prezenţa unor martori, a verificat conţinutul, rezultând că în acesta se găseau documente (carte de identitate, permis de conducere, certificat de înmatriculare), card de credit şi suma de 180 de lei. „A fost solicitat echipajul de jandarmi din patrula auto care, pe baza documentelor de identitate găsite în portofel, a identificat păgubitul în persoana numitului S.V., domiciliat în municipiul Târgu-Jiu. În urma deplasării la domiciliul acestuia, i-au restituit portofelul pe bază de proces-verbal. Sperăm ca spiritul civic şi onestitatea să constituie un exemplu pentru toţi cetăţenii care s-ar putea confrunta cu situaţii de acest gen”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad