Un milion de euro pentru Pandurii, doar dacă NU îl gestionează Condescu!

- Laurențiu Ciurel: Eugen Pârvulescu este un om corect, în care eu am încredere
-„Era de preferat un antrenor de șah în locul unuia de lupte”
-„Nu m-a surprins plecarea lui Florin Cârciumaru”

Managerul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, va pune în practică  ce a cerut premierul Ponta la Târgu Jiu – finanțarea CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu doar cu certitudinea că fondurile vor fi cheltuite corect și mai ales în mod transparent. Acesta a susținut ieri o conferință de presă, precizând, în legătură cu acest subiect, că Marin Condescu nu va mai avea acces la banii pe care îi acordă compania de stat.

Cu alte cuvinte, Marin Condescu nu mai are niciun pic de credibilitate în fața actualei administrațiia a CEO; altcineva va avea sarcina să gestioneze milionul de euro pe care îl va da CE Oltenia clubului Pandurii Târgu Jiu, în calitate de acționar.

„Trebuie să știm pe ce naiba se duc banii”

Laurențiu Ciurel a precizat: „Am înțeles că salariile pe luna august au fost plătite, existând datorii la jucători, acele prime de performanță. Noi mai  trebuie să finanțăm echipa cu un milion de euro, în afară de banii acordați până acum, adică aproximativ un milion de dolari. Sunt fonduri bugetate, le avem, numai că trebuie să știu pe ce naibii se duc. Nu vom acorda acești bani până nu va fi altcineva care să-i gestioneze, în afară de Condescu. Cred că numai la Pandurii se întâmplă ca șeful de CA să aibă drept de semnătură, nicăieri în altă parte. Vom face exact ce a cerut prim-ministru Victor Ponta – finanțăm echipa numai cu condiția să știm cum se cheltuie banii. Vom găsi, sper, un om, în afară de Condescu,  care să gestioneze aceste fonduri. Până atunci, nu vom da acești bani”, a spus managerul.

Clubul are „tot felul de directori”

Managerul CEO spune că are încredere în președintele executiv al CS Pandurii Lignitul, Eugen Pârvulescu: „Performanța echipei i se datorează cred eu, în totalitate lui Eugen Pârvulescu. Este un bun profesionist, am încredere în el, este un tip corect. Asta am dedus din discuțiile pe care le-am avut cu Pârvulescu”. Clubul condus de Marin Condescu excelează la capitolul peronal de conducere. Laurențiu Ciurel a mai precizat în acest sens că în organigrama, destul de stufoasă, a CS Pandurii sunt foarte multe funcții de conducere: „Sunt acolo tot felul de directori. Nu cred că organigrama a fost modificată, dar mă intrigă numirea lui Liviu Andrei, care este și o mare surpriză. Mă intrigă declarațiile acestuia cum că vine la … luptă. Părerea mea e că era mai bun un antrenor de șah decât unul de lupte…”, a mai declarat Laurențiu Ciurel.

„Eu n-am putut face parte din AGA, că nu am voie”

Invitat să comenteze și despre retragerea primarului Florin Cârciumaru din AGA a CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, managerul CEO a precizat că  fiecare este liber să facă ce crede de cuviință: „Fiecare decide cum vrea… eu nu am putut face parte din AGA pentru că nu am voie, nu-mi este permis în contractul meu. Nu cred că mă înșel, deoarece îl cunosc de mult timp pe domnul Cârciumaru, dar cred că nu a știut de numirea lui Liviu Andrei. Nu cred că nu ne-ar fi spus…”.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad