Un preot din Runcu i-a cerut lui Victor Ponta să-l facă director la Hidroelectrica

Premierul Victor Ponta a luat parte, luni, la deschiderea anului școlar 2013-2014 la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Imediat după discursurile oficiale, prim-ministrul a fost abordat de unul dintre preoții care au ținut slujba de deschidere a anului școlar la CNTV.

Preotul i-a cerut prim-ministrului să îl ajute să devină director la Hidroelectrica, motivul solicitării fiind acela că urmează să se pensioneze, iar salariul pe care îl are în prezent nu îi asigură o pensie mare.
Victor Ponta i-a recomandat preotului să discute cu prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu, prezent la eveniment, pentru a rezolva problema unui loc de muncă. Prefectul a declarat că nu știe exact despre ce este vorba, dar îl așteaptă în cursul acestei zile pe preotul Grigore Cojocaru pentru a se lămuri. „Nu știu, mâine (n.red. astăzi) îl aștept la mine ca să văd despre ce este vorba. Domnul Ponta nu mi-a spus să rezolv cazul, ci doar să aflu mai multe detalii și să văd cum poate fi ajutat acest om”, a spus prefectul.

Categoria: Eveniment

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Pensionar cu 42 ani de munca says:

    Popa asta ,saracu a muncit atata din greu ,cat a transpirat saracu si acum vrea sa iasa la penzie si se vaieta ca nu-i suficient salariul pentru o penzie babana? Atunci sa-l puna director la hidroelectrica ? E specialist in ape sfiníte ? stie sa vinda sticla cu aghiazma bine ?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad