Un tânăr de 21 de ani, din Hurezani, decedat într-un accident stupid

Un bărbat de 21 de ani și-a găsit sfârșitul după ce tractorul în care se afla, alături de un consătean, s-a răsturnat. Băiatul a murit pe loc, iar conducătorul utilajului a ajuns la spital.

Accidentul a avut loc duminică după-amiaza, la Hurezani, pe un drum forestier, în pădurea de pe raza comunei. Un gorjean din Licurici, care se afla în zonă, a fost cel care a anunțat poliția despre eveniment. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti, care a efectuat cercetarea locului faptei, constatând că D.M., de 41 ani, din comuna Hurezani, în timp ce conducea un autovehicul ce tracta un atelaj confecţionat artizanal, neînregistrat, pe un drum forestier în pădurea din localitatea de domiciliu, pe o zonă în rampă, din cauza înclinaţiei de aproximativ 40%, a pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se. În urma impactului cu solul a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi decesul unui tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Hurezani, pasager în autovehicul. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul I.S.U. Hurezani. S-a luat măsura transportării acesteia la S.M.L. Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Conducătorul auto a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad