Un tânăr din Negomir, reținut pentru tentativă de viol și tâlhărie

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari  au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un tânăr în vârstă de 28 de ani, suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie şi tentativă la infracţiunea de viol.

Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată, miercuri noaptea, de un bărbat în vârstă de 43 ani, din localitate, cu privire la faptul că o persoană necunoscută prin exercitare de acte de violenţă, a deposedat-o pe soţia sa, în vârstă de 38 ani, de o geantă, în care avea acte personale şi o sumă de bani, în timp ce aceasta intra în scara blocului în care locuieşte, din oraşul Rovinari. Ca urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat la scurt timp un suspect al infracţiunii de tâlhărie, un tânăr în vârstă de 28 ani, din comuna Negomir. Extinzând cercetările, s-a stabilit faptul că iniţial suspectul ar fi încercat să întreţină raport sexual cu partea vătămată, prin constrângerea acesteia. Întrucât nu a reuşit acest lucru, suspectul a deposedat-o pe victimă, prin exercitarea de violenţă, de geanta pe care o avea asupra sa. În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe suspectul de 28 de ani, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi tentativă la infracţiunea de viol.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad