Un tânăr din Târgu-Jiu susține că a fost bătut de poliție

Ion Cucăilă are 27 de ani și locuiește în cartierul Slobozia din municipiul Târgu-Jiu. Bărbatul și rudele sale susțin că a fost agresat de o echipă de polițiști. Cucăilă spune că oamenii legii l-au oprit pe stradă, în toiul nopții, și i-au cerut să se legitimeze.
Pentru că Ion Cucăilă nu a avut actele de identitate la el, polițiștii au chemat alți colegi cu o dubă și l-au dus pe târgujian la sediu, acolo unde, susține acesta, a fost bătut. „Fiul meu a fost bătut de polițiști, este grav de tot bătut, a fost operat de doctorul Neață. Azi dimineață, pe la 11.00, am intrat la el în cameră și a spus că a fost bătut de polițiști și că el moare. Era plin de vânătăi și sânge și am chemat salvarea. La spital l-au operat. Mi-a povestit că l-au oprit polițiștii pe stradă azi-noapte și, pentru că nu a avut buletinul la el, l-au dus la sediu și acolo l-au bătut. Doctorul care l-a operat ne-a spus că este grav, are leziuni interne, va sta în spital o vreme. De ce să îl bată poliția, mamă, că nu a făcut nimic rău?”, a spus mama bărbatului. Femeia a mai adăugat că fiul său i-a povestit că polițiștii, după ce l-au bătut, l-au adus din nou în oraș și l-au lăsat ca pe un câine la capul unui pod. De acolo, o mașină cu muncitori l-a dus acasă. Dacă cele spuse de bărbat se adeveresc, procurorii Parchetului Târgu-Jiu vor deschide o anchetă. De asemenea, și conducerea Inspectoratului Județean de Urgență Gorj a deschis o investigație internă. „Conducerea IPJ Gorj a dispus începerea unor verificări privind aspectele sesizate de un bărbat din municipiu. De asemenea, pentru soluționarea acestui caz a fost sesizat și Parchetul Târgu-Jiu, unitatea competentă, pentru a face anchetă în acest caz”, a spus Romina Dochian.

Categoria: Eveniment

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad