Ginerele Veronicăi Bulai a venit la Morga Târgu-Jiu

La Serviciul de Medicină Legală Gorj a venit în această dimineață soțul Alinei Gabor, fiica cea mare a Veronicăi Bulai și sora Ramonei și Monicăi Gabor. Bărbatul, alături de o altă rudă, au venit la Târgu-Jiu pentru a ridica trupul neînsuflețit al mamei Monicăi Gabor. Medicii legiști nu au efectuat încă necropsia.

Veronica Bulai s-a căsătorit la 19 ani, ca şi Monica, şi a avut primul copil, pe Alina, la aproape 20 de ani, la fel ca fiica ei mijlocie. “Au urmat Monica şi Ramona. Ca orice mamă, îmi doream tot ceea ce era mai bun pentru ele”, declara Veronica pentru femeia.ro.

Pentru a-şi ajuta fiicele, Veronica Gabor a plecat la muncă în străinătate, în Italia,  unde a muncit 4 ani. Aici a însoţit-o şi fiica ei cea mare, Alina.

Însă imediat ce Monica, fata mijlocie, a ajuns bogată şi celebră, familia a decis că aceasta ar trebui să revină acasă. Numai că, traiul de la Bacău, alături de soţul ei, Emil, nu era deloc unul uşor. În urma bătăilor pe care nu le-a mai putut suporta, femeia a hotărât în 2008 să pună capăt unui mariaj de 28 de ani.

“Divorţul s-a pronunţat în ianuarie 2008, iar în martie am venit la Izvorani, la Monica. Aici, simt că sunt cu adevărat în familie”, mai spunea Veronica, conform aceleiaşi surse.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/poveste-viata-mama-veronica-gabor-trasa-indigo-monica-gabor-460273-1.html#ixzz2cm2DQu5K

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad