Universitatea dezlănțuită: ploaie de goluri la Târgu Jiu


Pandurii II – Universitatea Craiova 1-6 (0-1)
Au marcat: Vlăduți 85 / Dragu 25, Voinea 49, Dragalina 59, 62-pen, Pârvu 68, 73
Pandurii II: Lazar – Fărcășanu, Băița (60 Oiță), Rada, Bertea – Pițian, Găman, Băcilă, Alex dos Santos, Brata, Cocină (60 Vlăduți). Antrenor: Dan Staicu
Universitatea: Brac – Cîrjă, Fl. Pătrașcu, Ljubinkovic, Stancu, Ionescu, Dragalina (65 Pîrvu), Precup, Sin (74 Ganea), Dragu, Voinea (62 Dragicevic).
Antrenor: Erik Lincar

Noua echipă a Craiovei a arătat foame de fotbal împotriva satelitului Pandurilor. Trupa lui Erik Lincar s-a impus cu 6-1 și merge mai departe în Cupa României.

Universitatea Craiova continuă aventura în Cupă, după ce s-a impus în primul joc al sezonului într-o manieră entuziasmantă. Trupa lui Erik Lincar a câștigat cu 6-1 în compania satelitului Pandurilor Târgu Jiu.
Partida a început sub semnul echilibrului, dar la mijlocul primei reprize, o acțiune personală a lui „Hamsik din Bănie” a dus la deschiderea scorului. Claudiu Dragu a făcut slalom prin defensiva adversă, apoi a trimis la colțul lung, imparabil pentru Lazar.

Dragalina și Pârvu au dat în dublaj

În partea secundă, Lazar a mai scos de cinci ori mingea din ațe. La patru minute de la reluare, vârful Voinea a deviat în poartă pentru 2-0. Apoi, a ieșit la rampă Dragoș Dragalina. Mijlocașul craiovenilor a marcat de două ori în decurs de patru minute. Mai întâi l-a învins pe Lazar cu un șut de la 18 metri, apoi de la punctul cu var, după ce centralul Balaci a indicat 11 metri la un fault asupra lui Sin. Înlocuitorul lui Dragalina, Florin Pârvu, a continuat recitalul craiovenilor. În minutul 68, Pârvu marchează golul cinci al Craiovei, cu o torpilă imparabilă din interiorul careului, apoi duce scorul la 6-0 cu un șut la firul ierbii, pe lung.
Pentru onoarea Pandurilor a marcat Vlăduți, cu cinci minute înainte de final.


„Craiova, forza Craiova!” – a răsunat la Târgu Jiu

Un grup de 50 de suporteri din Bănie au făcut deplasarea la Târgu Jiu pentru a fi alături de echipa Craiovei. În prima parte a jocului, fanii au fost tăcuți, în semn de respect față de Costică Ștefănescu. De altfel, singurul banner prins de gardul stadionului a fost în memoria Căpitanului Craiovei Maxima, iar prima scandare l-a avut în prim-plan tot pe cel care ne-a părăsit prematur.
În finalul reprizei întâi și pe parcursul celei secunde, suporterii au cântat pentru Universitatea. La finalul jocului, pe stadionul „Tudor Vladimirescu“ a izbucnit „Craiova, forza Craiova!“, atunci când trupa lui Lincar a salutat galeria.


Categoria: Sport

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad