Universitatea se întoarce acasă!

Trupa lui Erik Lincar a încheiat perioada de pregătire centralizată de la Câmpina, cea de-a treia din această vară. Alb-albaștrii sunt pregătiți pentru bătăliile din Cupa României și din campionat.

În ultimul meci de pregătire, disputat sâmbătă, Universitatea Craiova a remizat alb în compania divizionarei B, Unirea Slobozia. A fost un meci de luptă, tacticizat, cu ocazii puține. Lincar a început partida cu Brac – Cîrjă, Ljubinkovic, Scarlat, Velcovici, C. Bardu, A. Ionescu, Dragalina, Precup, Ganea, Voinea. În repriza a doua au mai jucat: Irimia, Pătraşcu, Stancu, Opriţa, Pîrvu, Dragicevic, Sin, Dragu, Vişan, Gado.

Velcovici: „De la meci la meci vom arăta din ce în ce mai bine“

Gabriel Velcovici a făcut un bilanț al perioadei de cantonamente: „Mă bucur că am trecut cu bine peste cele trei stagii de pregătire. A fost o perioadă grea, dar necesară având în vedere că suntem o echipă nouă, cu mulți jucători, nu ne cunoșteam între noi. Ușor-ușor, relațiile de joc au început să se închege și, sunt convins, de la meci la meci vom arăta din ce în ce mai bine“.

Avem rezultate, avem fani!

Jucătorul craiovean apreciază că echipa va avea un parcurs bun, care va atrage exigentul public oltean, dornic de rezultate: „Revenim în Craiova după o perioadă atât de lungă în care am stat în cantonamente, cu siguranță vom arăta o formă mai bună în amicalul cu CS Mioveni, de vineri. Publicul craiovean este dornic de fotbal și vrea ca noi să revenim în Bănie cu victorii. Dacă vom avea un parcurs foarte bun, eu cred că publicul va fi alături de noi“.

Vineri, amical cu Mioveni

Universitatea Craiova își va relua antrenamentele începând de marți după-amiază, pe stadionul Ion Oblemenco. Vineri va fi programat un nou test în compania divizionarei B, CS Mioveni. Partida se va disputa pe „Oblemenco“, conducerea clubului dorind ca întâlnirea cu colega de serie să se dispute la lumina reflectoarelor.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad