UPDATE: Mama Monicăi Gabor a decedat pe loc

Un turist a sunat joi la 112 şi a cerut ajutor pentru mama Monicăi Gabor. El a spus la telefon că peste ea a căzut o stâncă şi i-a rugat astfel să se grăbească. Tragedia a fost confirmată şi de primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.

A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului. Un grup de turişti cu un microbuz au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut. Persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă”, a declarat la România TV primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.

Potrivit echipajelor de prim ajutor care au ajuns la faţa locului, victima era deja decedată, prezentând o fractură deschisă la craniu. România TV informează că mama Monicăi Gabor făcea parte dintr-un grup de 17 persoane care se aflau într-un pelerinaj la mănăstirile din Gorj.

 

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/femeie-moarta-in-pestera-polovragi-s-a-anuntat-la-112-ca-este-mama-monicai-gabor_94707.html#ixzz2chETNIxh

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad