Valorificarea potențialului turistic, prioritate impusă de Călinoiu primarilor

Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj, le-a cerut primarilor din subordine să se implice în valorificarea potențialului turistic al județului. Șeful județului este convins că fiecare sat din Gorj poate fi turistic.

Având în vedere impactul pozitiv înregistrat la cea de-a treia ediție a evenimentului de promovare turistică „Zilele Turismului Gorjean”, organizat de Consiliul Județean Gorj în perioada 6-15 septembrie 2013, și în scopul de a pune în valoare cât mai multe zone cu potențial turistic a județului Gorj, conducerea Consiliului Județean Gorj a trimis o adresă tuturor primăriilor din județ, în care edilii locali sunt rugați să analizeze posibilitatea de a participa, alături de CJ Gorj, la alcătuirea programului de desfășurare a manifestării. „Vă rugăm să transmiteți activitățile cultural-turistice pe care considerați că ar trebui să le includem în calendarul evenimentului respectiv și care reușesc să pună în valoare potențialul turistic al localității pe care dumneavoastră o reprezentați, precum și al județului Gorj. Menționăm că acțiunile vor fi realizate de fiecare unitate administrativ-teritorială în parte, existând posibilitatea reală de sprijin din partea Ministerului Turismului, sprijin ce va consta în asigurarea de materiale promoționale. Așteptăm ca până la data de 31 octombrie 2013, ora 16.00, să ne transmiteți propunerile dumneavoastră. În speranța unei bune colaborări viitoare, vă mulțumim anticipat pentru deschidere în ceea ce privește promovarea județului Gorj”, scrie în adresa trimisă de CJ Gorj primăriilor din teritoriu. Cea de-a 4-a ediție a Zilelor Turismului Gorjean se va desfășura în perioada 7-28 septembrie 2014. „Și pentru promovarea potențialului turistic al județului Gorj ar fi bine ca primarii să se asocieze, ar fi mai ușor de accesat programe, proiecte. Sunt sigur că avem un potențial nebănuit și că fiecare sat din județ poate face turism, poate deveni sat turistic. Avem ce oferi: agroturism, produse eco, investiții în diverse aspecte din turism.  Trebuie ca toți primarii să se implice în promovarea turistică”, a spus Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj.

Categoria: Actualitate

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Elena says:

    Buna dimineata , d-le Calinoiu , v-ati trezit intr-o joie si ati avut o revelatie : ” Trebuie ca toti primarii sa se implice in promovarea turistica ” . Ca tot veni vorba , stiti sa conjugati verbul a trebui ?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. gorjanul says:

    El nu stie decat conjugarea verbului ,,,, a spagui .

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad