Varianta externalizării carierelor Husnicioara şi Berbeşti, examinată la CEO

• Dacă CEO va avea de câștigat, cele două cariere vor fi externalizate

Directorul Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, a recunoscut că se ia în calcul ca de la anul, carierele Husnicioara și Berbești să fie preluate de RAAN Drobeta Turnu Severin şi CET Govora.

 

În acest moment, totul se află în analiză la CEO. „Există intenţia de a face un studiu. Se ocupă cineva de la Divizia Minieră, iar în două săptămâni vom vedea ce câştigăm dintr-un astfel de demers. Dacă vom câștiga ceva, vom da drumul la procesul de externalizare”, a declarat managerul Complexului Energetic Oltenia. Laurențiu Ciurel a ținut să precizeze că CEO nu mai face împrumutul de două sute de milioane de euro la BERD pentru modernizarea grupului energetic 6 al sucursalei de la Turceni. „Din păcate, la această oră nu există un acord final pe baza căruia să luăm împrumutul de la BERD pentru că nu putem accepta condițiile impuse de cei de la această bancă. Lucrăm la un proiect paralel în care condiţiile de mediu, deja îndeplinite la blocul 6, să se cupleze peste blocul 7, care va fi readus la viaţă. Astfel încât, în minim 5 ani, această problemă să fie rezolvată”, a precizat Laurențiu CIurel.

Categoria: Actualitate

Tags: ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. io says:

    Nu te externalizam pe tine mai bine..?

    Thumb up 3 Thumb down 0

  2. madalin says:

    niste nenorociti duceti tara asta in sapa de lemn…vreti sa inchideti tot…rusine…

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad