Velcovici: „Cel mai frumos cadou ar fi victoria cu Satu Mare”

„Baronul” așteaptă de la coechipieri cele trei puncte în meciul de sâmbătă, „deoarece locul Universității este acolo sus, în bătălia la vârf”.

Gabriel Velcovici a împlinit ieri 29 de ani. Fundașul de bandă al CS Universitatea Craiova și-a sărbătorit ziua la recuperare, cu maseorul Bamse, fiind într-o perioadă de refacere după ce a suferit o miozită.
Velcovici ne-a spus: „Din păcate mi-am serbat ziua doar cu Bamse, la recuperare, pentru că sunt accidentat. Inițial am avut o miozită cauzată de efort. Nu am stat cât a trebuit și a recidivat. De mâine voi relua antrenamentele, iar de săptămâna viitoare mă voi pregăti cu echipa”. Firesc, dorința cea mai mare a fundașului craiovean este să revină cât mai repede pe teren: „Acum, cel mai mult îmi doresc să fiu sănătos. Să revin cât mai repede pe teren, să-mi ajut echipa în meciurile următoare”.

„Nu contează cum, important e să câștigăm”

Cel supranumit „Baronul” așteaptă de la coechipieri victoria în jocul cu Olimpia Satu Mare, apreciind că ar fi cel mai nimerit cadou de ziua lui: „Cel mai frumos cadou de la băieți ar fi victoria în partida cu Olimpia Satu Mare. Nu contează cum, cât va fi, importante sunt cele trei puncte. Pentru că toți ne dorim să urcăm cât mai repede în clasament, deoarece locul Universității e sus, în bătălia la vârf. Deasemenea, ar fi important și pentru nea Ovi să debuteze cu dreptul”.
Gabriel Velcovici s-a născut la 2 octombrie 1984, la Craiova. Este un produs 100% al fotbalului din Bănie. A evoluat de-a lungul carierei la Extensiv Craiova, FCU Craiova, Gloria Bistrița, CS Turnu Severin, CS Universitatea Craiova.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad