Veriga slabă din Directoratul CE Oltenia – ce director nu va mai fi la conducerea companiei

• Supraveghetorii au aprobat contractul cu Kienbaum –  patru directori selectaţi la CE Oltenia

Contractul pentru servicii de recrutare a fost semnat joi de membrii Consiliului de Supraveghere din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Astăzi, acesta  se află pe masa ministrului de la Energie, Constantin Niţă, urmând ca în perioada septembrie – octombrie, Kienbaum să selecteze cei patru directori ai companiei.

Conform OG 109, actualii directori nu au legitimitate fără să fi trecut prin selecţia unei firme specializate în alegerea profesioniştilor la şefia societăților de stat. Pentru viitorul Directorat vor participa la concursul de selecţie aproape toţi şefii actuali ai CEO, fiind clar, după cum anunţă surse din companie, că o să-şi depună CV-urile şi alţi specialişti în domeniu.

Provizorat discret

Un mandat discret la conducerea CE Oltenia este şi cel al directoarei Maria Scurtu. Aceasta conduce unul dintre cele mai importante departamente, adică Divizia Financiară a CEO, fiind numită provizoriu, imediat după demisia lui Daniel Pităroiu în plin scandal pe care l-a avut administraţia cu sindicatele lui Marin Condescu. Despre Maria Scurtu, surse din companie spun că a strâns multe nemulţumiri.

Tot ar fi fost schimbată din funcţie

„Veriga slabă” din Directoratul companiei pare să fie Maria Scurtu, nemulţumirile vizând chiar activitatea ei profesională. În culise, despre aceasta se mai spune că şi dacă nu ar fi existat selecţia obligatorie, tot ar fi fost demisă de actuala conducere a CEO. În concluzie, după cum spun sursele, şefa Diviziei Financiare, slab cotată, nu va mai face parte din viitoarea echipă de conducere a CEO, lucrând în aparatul central al companiei numai până la selecţia pe care o va face aici Kienbaum. Actualul Directorat al CE Oltenia este format acum din şefii diviziilor companiei: Ion Petroniu, Aurel Medinţu, Daniel Antonie şi Maria Scurtu.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad