Vești proaste pentru primari, de la Vasile Blaga

Președintele Partidului Democrat Liberal a anunțat că guvernul Victor Ponta va face o rectificare bugetară pe minus, luna viitoare.

Liderii Partidului Democrat Liberal s-au adunat ieri, în municipiul Târgu-Jiu, pentru dezbaterea regională intitulată „Șomajul și energia – teme majore de interes în realitatea gorjeană”. Președintele Partidului Democrat Liberal a profitat de ocazie și a susținut și o conferință de presă la sediul partidului din Târgu-Jiu. Vasile Blaga a făcut mai multe comentarii în ceea ce privește situația economică a țării, dar a adus și critici actualilor guvernanți. „Pe Ponta îl interesează doar ajutoarele sociale, nu dezvoltarea economic. I-am propus lui Victor Ponta zece măsuri de dreapta pentru relansarea economică a ţării. Prezenţa unei formaţiuni politice de dreapta nu se simte în guvernul Uniunii Social Liberale”, a declarat Vasile Blaga. Președintele PDL a adus vești proaste pentru primarii gorjeni care așteaptă încă din luna august o rectificare bugetară. „Știu că primarii din Gorj așteaptă rectificarea bugetară. Le transmit că va fi pentru a doua oară pe minus, deci n-o să primească niciun ban pentru a-și dezvolta proiectele pe care le-au promis comunităților locale. I-am propus premierului Ponta ca impozitele pe veniturile agricole să rămână la bugetele locale, dar şi să fie înfiinţată Autoritatea pentru Întreprinzători”, a mai declarat Vasile Blaga.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad