Vezi ce lider sindical a primit bonus la salariu, de la administraţie

Şedința de negociere a contractului colectiv de muncă de la Minprest a fost tulburată ieri, după ce Gorj Domino a relatat că urma să aibă loc premierea liderului sindical. Aşa se face că liderul Cosmin Bivolaru a primit un bonus de doar 100 de lei, din cei 350 de lei promişi.

Șeful Minprest, Gabriel Giorgi, a convocat comisia fără să respecte legislația în domeniu. Mai exact, comisia de negociere trebuia anunțată cu cinci zile înainte. Directorul Giorgi a convocat-o în urmă cu două zile pentru data de ieri. Conform unor surse extrem de credibile din cadrul societăţii, punctul principal pe ordinea de zi a fost mărirea salariului liderului sindical Cosmin Bivolaru.

Recompensă

Liderul nu a mai primit mărirea de salariu în cuantumul cerut printr-un referat al celor de la Personal şi Tehnic, sursele precizând că şeful Minprest a renunţat la idee după ce intenţia sa a ajuns la urechile presei. Mărirea salarială de care va beneficia Cosmin Bivolaru, după cum arată cei de la Minprest, este de fapt o recompensă,  Cosmin Bivolaru fiind cel  care l-a trimis pe litoral  pe superiorul său, de cheltuieli ocupându-se liderul de sindicat. Concluzia celor care au sesizat presei faptul că Gabriel Giorgi nu respectă legislaţia în domeniu este că acesta își recompensează oamenii care s-au arătat „atenţi” cu acesta.

Categoria: Actualitate

Tags: , , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Paun says:

  Mai Mihaelo,
  1.Sindicalistu’ nu lucreaza la personal, iar tu ne spui ca cei de la personal au cerut schimbarea grilei de salarizare. Atunci, de ce il bagati pe ala in treaba asta??? …. aaaa, inteleg, pentru ca ati fost platiti sa faceti asta …
  2.Daca tot ne facusi curiosi, spune-ne si noua cat are ala salariu ca sa nu murim prosti ….. Sau nu e interesant …. a avut 800 si i l-au facut 900, adica 1/3 din salariul alora care te platesc pe tine sa redactezi tampeniile astea. Ce sa mai, omu’ e tare .. cu 900 lei pe luna si angajatii pleaca din sindicatul barosanilor ca sa vina la el … inseamna ca e lider bun. este Mihaelo?!
  3.Grila de salariu a fost facuta de aia care se vaita acum prin ziare ca le pleaca oamenii, iar astuia, sindicalistului, special i-au facut un salariu de jumatate din al unui mecanic, desi functia si responsabilitatea lui impunea un salariu cu cel putin 1/3 peste. Daca este adevarat ca acum au schimbat putin grila, inseamna ca s-a intamplat un act de dreptate. S-a indreptat o “eroare” facuta de sindicatu’ barosanilor. Pai Mihaelo, ala are in primire 3 statii CFU. Daca ii cade un vagon de pe sina (si lucruri de genul asta s-au mai intamplat) stii cat plateste ala? Pai daca ai responsabilitati mari, nu ti se pare normal ca si salariul sa fie mai mare???
  4.Si ca sa fiti voi fericiti, io zic sa nu-i mai dam sindicalistului niciun leu salariu. Sa munceasca … moca .
  S’auzim de bine!!!!

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Redactoru' de serviciu says:

  In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca relatarile din articolul de mai sus sunt nereale. Redactia isi cere scuze .

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad