Vezi ce primar așteaptă de la Fluerătoru banii pentru drumul Motru – Slivilești

Afacerea lui Fluerătoru, liderul sindical din minerit, fost reprezentant al firmei care a „modernizat” drumul Ploștina – Slivilești, în urmă cu șapte ani, dăunează grav primarului Sorin Bucurescu.

Edilul a declarat ieri, la o întrunire a primarilor la Prefectura Gorj, că drumul în cauză va fi o pacoste pentru toți locuitorii zonei, la iarnă: „CEO a retras din utilaje, să vedeți ce greu va fi la iarnă pentru localitățile din zona minieră. Așa, când erau utilaje, apelam la mineri și ne curățau drumurile, aveau grijă de ele, acum… Primării precum sunt Slivilești, Samarinești, Dragotești sau Mătăsari – de unde vor face rost de utilaje la iarnă? Se anunță o iarnă foarte grea. Ai ce să spui, ai ce să faci? Nu prea. La noi avem o problemă cu drumul pentru care este judecat Fluerătorul. Se circulă pe el foarte, foarte greu. Nu știu ce vom face la iarnă. Utilaje la minerit sunt din ce în ce mai puține. Am cerut ajutor la Consiliul Județean pentru acest drum, dar mi s-a spus să așteptăm până se termină procesul. Poate inculpații vor fi puși să plătească. Procesul poate să dureze ani de zile, iar locuitorii nu au nicio vină. CEO (de acum) ar trebui să se ocupe de drum, a fost lucrarea dânșilor, apoi să își recupereze banii de la inculpații găsiți vinovați de justiție. Drumul ar trebui făcut cât mai urgent”, a spus edilul.

Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad