Vezi ce spun sindicaliştii Golea şi Creţan despre reţinerea lui Fluerătoru

Cei doi lideri sindicali au păreri împărţite în ceea ce priveşte arestarea pentru 24 de ore a sindicalistului Cristea Fluerătoru.

Preşedintele Sindicatului Minerul- Pinoasa- Rovinari crede că reţinerea sindicalistului de la Motru, Cristea Fluerătoru, ar putea fi o răzbunare. Marin Golea îl cunoaşte de mulţi ani pe sindicalistul arestat şi crede că  acesta plăteşte acum pentru faptul că a deranjat pe mulţi de-a lungul anilor. „E posibil să fie vorba de o răzbunare. Implicarea sa în acţiunile sindicale e posibil să fi deranjat conducerea partidului. Sunt convins că Fluerătoru a supărat, prin declaraţii sau acţiunile pe care le-a făcut, pe mulţi. Arestarea sa este o încercare de intimidare a mişcării sindicale”, este de părere Marin Golea.

Creţan: Instituţiile statului îşi fac datoria

Vicepreşedintele Federaţiei Univers  nu e surprins de reţinerea lui Cristea Fluerătoru. „Nu este surprinzătoare această reţinere. Majoritatea liderilor  sindicali au comis fărădelegi economice. Mai trebuie şi alţii arestaţi. Cristi Fluerătoru a avut diferite afaceri în minerit. Sper ca instituţiile statului să îşi facă datoria. Cristi Fluerătoru ar trebui să recunoască ce ilegalităţi a comis. Ar trebui să plătească pentru faptele comise de-a lungul anilor şi şefii lui ierarhici”, comentează Constantin Creţan.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. bonety says:

    Golea tu crezi ce spui ?

    Thumb up 1 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad