Vezi cine nu mai beneficiază de prime în CEO de Ziua Meseriei!

În baza unei hotărâri a Directoratului CEO din data de 5 august 2013, se va acorda adaosul pentru sărbătorirea zilei Meseriei, în sumă brută de 600 lei/salariat și tichete cadou în sumă de 100 lei/salariat, pana la data de 10.08.2013.

Decizia este valabilă pentru  pentru salariații aflați în plată (inclusiv detașați) la data de 15 august care își desfășoară activitatea în cadrul Sucursalei Divizia Minieră și salariații care au trecut de la activitatea minieră la activitatea energetică sau Executiv CE Oltenia și nu au beneficiat de adaosul aprobat prin hotărâre de directorat, pentru Ziua Energeticianului, se arată într-un comunicat al CEO. De asemenea, „nu vor beneficia de acest adaos salariații care au trecut de la activitatea energetică sau de la Executiv CE Oltenia la activitatea minieră și au beneficiat de adaosul aprobat pentru Ziua Energeticianului. Aceste prime reprezintă un drept al salariaților prevăzut în Contractul Colectiv de Muncă”, mai comunică administrația companiei.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad