Vezi cu cine doarme Roxana Vancea în pat!

Este tânără, este frumoasă, vânată de bărbați și foarte bine înzestrată de Mama Natură. Mulți domni și-ar dori să o aibă alături măcar o zi, dar fosta asistentă tv e destul de rezervată atunci când vine vorba despre alegerea unui partener. Până de curând s-a iubit cu un fotbalist, dar relația a fost una ,,de-o vară”. Roxana Vancea este singură în prezent, dar nu se plânge, pentru că are cu cine să doarmă noaptea.

Frumoasa târgujiancă a postat de curând, pe pagina sa de socializare, o fotografie în care apare în timp ce doarme alături de două dintre cele mai cunoscute  personaje de desene animate, Minnie și Mickey Mouse. Fotografia cu pricina a strâns imediat sute de aprecieri din partea fanilor blondinei, dar și numeroase comentarii. Dacă unii dintre fani s-au grăbit să o complimenteze pe Roxana și să îi transmită că și-ar dori să ia locul personajelor de desene animate, alții i-au atras acesteia atenția că în fotografia cu pricina, în care se presupune că doarme, este machiată, iar machiajul purtat în timpul somnului nu face bine tenului unei femei.

A fost elevă la „Ecaterina”

Roxana Vancea are 23 de ani, s-a născut pe data de 2 iunie 1990, la Târgu Jiu, iar în prezent este profesor de sport la o şcoală generală din Bucureşti.  Târgujianca a terminat cursurile Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, iar apoi a absolvit cursurile Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. Roxana s-a lansat, în anul 2011, pe post de asistentă tv în cadrul emisiunii «Neatza cu Răzvan și Dani», iar pe parcursul acestei veri a prezentat emisiunea estivală „Splash! Vedete la apă”, alături de Roxana Ionescu și Pepe.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad