Vezi cu cine s-a combinat fiica lui Condescu!


Elena Condescu, una dintre fiicele liderului sindical Marin Condescu, s-a combinat, potrivit tabloidului Libertatea, cu nimeni altul decât cu artistul de talie internatională Randi. Cei doi au fost văzuți giugiulindu-se într-un club bucureștean de fițe.

Elena Condescu locuiește la București de câțiva ani, fiind fotomodel. Jurnaliștii de la tabloidul Libertatea (http://www.libertatea.ro/detalii/articol/randi-elena-condescu-cuplu-club-bucuresti-464007.html) au titrat ieri că Elena Condescu s-a combinat cu Randi, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Potrivit acestora, Elena și Randi formează un cuplu de câteva zile, mai ales că au tot fost văzuți împreună. Miercuri, îndrăgostiții și-au petrecut seara într-un club de fițe din București, acolo unde au și fost văzuți de reporterii Libertatea.

Divorțată și model

Elena Condescu are 26 de ani și este divorțată, fiul său și al lui Cristi Ijac, rămânând în grija tatălui. De copil se ocupă părinții lui Ijac care locuiesc la Târgu-Jiu. Ijac și Elena Condescu au divorțat la scurt timp după ce se căsătoriseră, apoi fiica lui Condescu a luat drumul Capitalei, unde a intrat în domeniul modelling-ului, prezentând chiar și pentru Cătălin Botezatu, cunoscutul designer român.


Categoria: Monden

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Solitaire says:

    Uite-asa se duc pe Apa Simbetei banii agonisiti de mamelucul de ta-cu’…furati cu multa truda din munca minerilor! Aschia n-a sarit departe de trunchi nici in cazul de fata!

    Thumb up 3 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad