Vezi cum a reacționat Andra când l-a văzut pe Măruță fără verighetă

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite  cupluri din showbizz încă din anul 2006. În anul 2008 cei doi și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu și au devenit soț și soție, iar nunta lor a fost evenimentul anului la Târgu Jiu. În anul 2010 a venit pe lume fructul iubirii lor, micuțul David. Cei doi au declarat mereu că se iubesc foarte mult, iar familia pentru ei înseamnă totul. În urmă cu câteva zile Cătălin Măruță a fost surprins fără verighetă pe deget, iar acest lucru a stârnit imediat speculații, chiar dacă târgujianul a spus că a fost o simplă întâmplare faptul că nu a purtat verigheta.

Toată această întâmplare nu a provocat un scandal în familia moderatorului, ci a provocat amuzamentul soției sale Andra. Aceasta a declarat că are încredere deplină în soțul său și că nu se pune problema unei despărțiri. ,,Când am văzut pozele, am zâmbit şi i-am zis lui Măruţa să facem un experiment! De data asta, o să-mi scot eu verighetă, să vedem ce comentarii vor fi atunci! Din păcate, nu m-am putut ţine de cuvânt şi am stat fără inel doar puţin timp! Eu am o problemă, verigheta de pe degetul meu este susţinută de inelul de logodnă şi nu am vrut să renunţ la ele prea multă vreme, întrucât nu le dau jos niciodată şi chiar m-am obişnuit cu bijuteriile. Mi se pare ciudat degetul gol, aşa că le-am pus la loc! În ceea ce-l priveşte pe Cătălin, el a renunţat să poarte verigheta ca să nu o piardă în apă! Nu s-a întâmplat nimic rău între noi, din contră, ne iubim în continuare şi ne înţelegem unul pe celălalt!”, a declarat Andra pentru WOWbiz.ro.

Andra: „Nu suntem geloși”

Se pare că Andra și Cătălin Măruță sunt atât de uniți ca și cuplu încât nu există gelozie între ei. Artista a declarat că relația dintre ea și soțul său este una bazată pe încredere. ,,Cătălin nu este gelos, pentru că nu are motive. Eu sunt genul de persoană care oferă încredere jumătății sale. Nu cred că am dat vreodată de bănuit. Deci, Cătălin nu are gesturi de om gelos. Deși se spune că este bine să fii un pic gelos. Mesajele pe care le primesc de la fani pe pagina de Facebook a emisiunii «Românii au talent» nu au cum să îl bage la idei. Întotdeauna au fost păreri și idei; dacă s-au schimbat în bine, mă bucur! Dar să știi că sunt foarte multe mesaje și pentru el, pe Facebook-ul de la Happy Hour! Dar eu sunt mândră că am un soț așa frumos și apreciat!”, a spus Andra pentru Perfecte.ro.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad